Ровента ( калориферот или што и да е ) црниот на последната слика, можеш да се стоплиш само ако доколку цело време си покрај него. Според мене, преценет е во однос на цената и функцијата.
Хелп Машината за алишта не ми ви пере убаво белите алишта, кога ќе ги извадам целите се како со влакненца низ нив како,чаре
Треба да купуваме елементи и апарати за кујна. Во недоумица сме за комбиниран шпорет со плински рингли. Слушам мислења дека не е препорачливо да се готви на плин во соб а кај што се престојува. Ваше мислење и искуство?
Јас имам комбинирана плотна на плин и струја, не сум имала досега проблем со плинот, фала Богу. На струја не готвам, освен кога печам. Плинската боца ми е надвор од куќата, не е внатре во кујната.
И ние имаме комбинирана плотна. Нон стоп готвиме на плин, јас не можам да замислам да готвам на струја, многу ми е бавно за разлика од плинот. Боцата ми е внатре, под садоперот, не сум слушнала дека е штетно, само нели треба внимателност, сепак гас е.
аспиратор за во кујна што ми е од голема важност да е тивок и машина за садови од која сте задоволни да ми препорачате? фала
Тивок аспиратор не постое Зависи колку пари ти се даваат поефтина варијанта на горење тој од 5000 а поскапа варијанта вирпул од 8000
Прилично корисна, штедлива и ефикасна плотна. Штеди на струја, не загрева без потреба и скратува време на готвење. На принцип на магнетно поле се загрева само дното на тенџерето во кое се готви, нема вишок топлина од страна, ни плочата не е топла. Потребни се посебни садови за овие плотни, ги има секаде. Мислам дека може да се користат тенџерињата на Братство, Цептер и слични, а тоа може да го провериш со магнет, ако се лепи на дното на тенџерето, слободно може да ги користиш на таква плотна.