Jас имам бокал за загревање вода, супер е го користиме веќе неколку години. Моите зедоа мини шпорет за на викендичка, се расипа за многу кратко време. За дома си купија електричен шпорет, тој пак топ им се погоди. За вакви поголеми работи не би ризикувала, буквално е како ќе ти се погоди.
Предложете апарат за навлажнување на воздухот ама по можност да е помалку од 6000 денари (ако има таков)
Моите имаат шпорет СТ 11 години го користат и ете го не цркнал уште Јас за кај мене во стан се одлучив за Беко.
Дали некоја од вас има дома правосмукалка стик,ме интересира општо дали се добри? Се мислам конкретно за оваа на Rowenta RH6751 Dual Force 2 In 1
Долго време се распрашував и двоумев, дали да купам ваква или обична. Во разговор со еден од продавачите, ми рече дека овие правосмукалки така биле направени, што никогаш нема да ја имаат таа вшмукувачка моќ како обичните. На крај купивме Самсунг правосмукалка и сме презадоволни.
Здраво, ги гледав рерниве и плотни од Тесла дали некоја има нешто од нив и какви се? Зошто за разлика од останатите навистина се поевтини.
Здраво, ве молам за совет дали да купиме бел или иноксен фрижидер? Ме премислуваат за иноксниот дека мн се познаваат флеки.
иноксен има прсти да ама не се гребе додека белиот коа ке го изгребиш се познава бојата одоздоле на бел фриждер црна гребаница
Го има комшијата над мене. Го држи до балконската врата. Пред да дознаам, цело време наоѓав мртви бубачки по дома,на прозор, на под, секаде. Ниту имав прскано, ниту стапици ништо. Најверојатно и кај мене се чувствува. Но, имам читано рецензии кои не се баш позитивни. Јас лично го немам користено, ама индиректно ги чувствувам бенефитите.
И двата се убави на лик. Но, и на двата се познава ако оставиш отисоци. Јас имам бел, па одвреме навреме си го бришам со марамици. Единствен спас е да земеш крпа за стакло и спреј за стакло. Светат како лампиони . А тоа што членката ти реплицира за гребаниците е точно. На бел гребаница за жал многу се познава. Ама затоа постојат фамозните магнети, кои впрочем нема семејство што нема барем еден магнет од патување. Јас би те советувала да го земеш оној кој најдобро би се вклопил во кујната. А спасот кажав, само со крпа за прозори и средство.
Што знам што е работата ,бидејќи велат дека не ги убива туку ги одбива без да бидат убиени Јас сакам да го купам па не знам дали е ефикасно , ми треба за глодарите во викендицата бидејќи е планинско место полно е таму ...
Не знам навистина. Премногу е симптоматично. Секој ден го бришам делот под прозорот од мртви муви, мушички, се. Ми е страв каучот да го тргнам, гробница има на под. А за глодари, со оглед дека се поинтелигентни суштества не верувам дека ќе брка работа. Единствено да купиш отров, или да викнеш служба за дератизација.
Имам ваква машина за алишта веќе 3 години, ја земав затоа што ми ја пофалија како премногу тивка, не се осеќаше дека работи. Од пред две недели ужасно гласно тропа, ко да има нешто скршено внатре, се слуша до надвор дури Што може да и биде? Ми се иде во отпад директ да ја носам, не се трпи тропањето.
Кај мене се случи истото, испадна дека жица од прслук бил проблемот.. @GrimTheReaper ако се' уште не си купила апаратчиња, ние не сме воопшто задоволни од нив. Мајка ми вика ако има кој да ги купи веднаш ги продавам