Кога се купуваат тенџериња се оди со магнет. Ако не се закачува, не брка работа. Има на дното на секое тенџере, тавче и сл. како намотана жица, знак за индукција. Ако го нема, значи нема да работи, ама ти носи си магнет за секој случај.
Јас имам.. Користам на делимано.. и како што што пишале погоре..оди со магнет. Се што лепи...одговара
Не.. со еден од ерусалим купив по грешка 2 исти пошо памет како чавка имам..2 грама За тие на делимано знам дека се ок за индукциска, онлајн ги порачав Ама едни што бендисав..не се за индукциска
Кога веќе зборувате за индукциска... Во план ми е од плин да се префрлам на индукциска, како што сфатив истата контрола на готвење ја има како плинот? Брзо загревање, брзо ладење? Второ, имаш ли од Братство тенџериња, тави? Се декларираат како индукциски ама од 5-6 дома што имам само на едно лепи магнетот, другите не. И тоа две идентични тенџериња, едното лепи, другото не. Си ги користела? Од Икеа садовите искуство? Или други иноксни што би ми ги препорачале за индукциска.
И јас така мислам, ама гледав некои тестирања, па сеа не сум баш за Бош кога видов како работи. Згора тој што мислев да го купам, го распродале Од Делимано ништо немам дома, зошто сум сомнителна на квалитетот
И јас бев скептична за Делимано. Имаа некоја серија на тавчиња, ѓубре едноставно. Се запекува, не се чисти. Ножеви се испокршија, еј нож, зелка сечев Ама овие поновиве па се одлични. Нит лепи, нит ништо. Само со нежната страна на сунѓерчето поминувам, сјае.
Здраво , некој што има беко машина за сушење алишта,да ми објасни зошто ми ги вади влажи до сега на 2 различни програми ја ставам од кога ке заврши пак имам влажни мегу нив...