Ти бара да ја исчистиш машината, т.е да пуштиш самочистење. Тоа се прави без детергент, со специјални средства што ги има во секој маркет, ама може и со сода и оцет, со тоа што прво ја пушташ со алкохолен оцет во фиоката да изврти празна, а после со сода во барабанот, исто празна. Би требало да прекине да свети сијаличката.
Drum clean на машината кај мајка ми е програма ,во упатството пишува после 100 перења да се уклучи на таа програма без прашак за да се прочисти барабанот. Не знам дали на тоа мислиш.
Дали е ок да се стават фурна и фрижидер еден до друг во кујна? Мислам фурната кога ќе работи да не му штети на фрижидерот??
Kupete fen so moc od 750w (eventualno 1000w) pojakite ja ostetuvaat kosata . Profesionalnite imaat pogolem protok na vozduh od normalnite a prekidacot za laden vozduh se upotrebuva pred da se iskluci fenot da poraboti vo laden rezim se prodolzuva vekot na koristenje na istiot & Nikako da ne se stava frizider ili zamrznuvac do sporet ili furna na kondenzatorot (resetka pozadi friziderot) mu e potrben laden fozduh rastojanie vo linija od 1m inaku go opteretuvate motorot da raboti za20-50% povece & Ima bigor treba 150g soda bikarbona na ciklus za beli znaci vrienje & Za prodolzena garancija treba da se odi vo prodavnicata kade sto e kupen aparatot i se doplaca nema nisto BEZPLATNO za zal &
Сакам да купам сушара за алишта, од кои сте задоволни според ваше искуство да не ги туткаат алиштата и да ги оштетуваат
Јас сум презадоволна од мојата сушара. Воопшто не пеглам. Е сега некогаш знаеш да фати некое конче од гаќите и да ми ги скине, па почнав да ги перам и сушам во посебна вреќа за перење од ДМ. Не испушта топлина, а влажноста на воздухот ја зголемува незначително, за разлика од другите. Во однос на финансии, нема никаква разлика во сумата на сметка за струја. Исто така, цела прашина, влакна, прљавштина ја вади од алиштата. Еве го моделот. Поскапа, но се исплати на долг рок.
Здраво на сите, Сакам да ми кажите за кој миксер ( кујнски робот) би се одлучиле? Доколку има некоја од топ шоп ве молам за информација дали истиот е добар. Видов во нептун од Бош, но за разлика од другиов беше далеку по слаб во перформанси. Фала ви многу
Има беСплатно..за среќа. А без платно може само кајче на езеро Кога не си запознаен не збори без врска
https://www.neptun.mk/categories/MULTIPRAKTIK/BOSCH-MUM-58224 Јас овој го меркам. Најверојатно и ќе го земам понатаму. @Dust За продолжентата гаранција на Самсунг збориш? Јас уште чекам да ми потврдат. Поминати се месец и пол од тогаш, ама по телефон ми кажаа дека рачунале 30 работни денови, што значи следната недела ако нема, пак ќе ги барам. Без врска вака
Вирпул е мојата. 500 е ја земав од Сетек пред 7 месеци. Задоволна сум премногу, не тутка алиштА, ама си бара чистење на секое . Боже мн е досадна за чистење .
Predlog nutribulet(dokolku DA, predlog za koj e podobar. Gledav na topshop no nz koj e podobar) ili blender
Зависи за која намена ти се Иначе многу добра машина е нутри булетот од топ шоп три и пол години го користам синиот