Здраво Треба да купам плотна за кујна.. гледав една од овие инокс( не се рамни,црни,туку со рингли - не знам како да ги објаснам поинаку).. ми се бендиса ептен и мислам дека за чистење би била попрактична од овие рамните.. дали можи да споделите искуство?
Сите Самсунг перални кога ќе ги уклучиш, прво прават калибрација колку се наполнети и после си одредуваат колку вода и време им е потребно со програмот што сте го избрале
Zdravo, da ve prasam iskustva so VOX aparatite. Imam info deka se proizveduvaat vo Turcija(vo istata fabrika kako Beko). Sekoe iskustvo e dobredojdeno
https://www.bosch-home.com/ne/produ...=section-technicalspecs/Togglebox=-836809633/ Искуство со роботов?
Дали некој го има роботот за чистење и како е задоволен,дали вреди да се купи? На мисла сум.. Овој го гледав
Ако не си нашла сеуште,пиши мини бар ,тоа се такви мали фрижидери како по хотели што има,можеш да го ставиш и во кујна ќе го собере,а и не се многу скапи околу 100евра.
Mala masina do 5kg, gledav na beko i na fuego vo Neptun okolu 12.000, Kako da izberam, koja e podobra?
Се мислам помеѓу овие две марки фрижидери: Beko и Liebherr. Кој има подобар сервис и полесна набавка на резервни делови, кој е подобар избор (beko е обичен а Liebherr смартфрост), беко со 5 години а Liebherr со 3 години гаранција...искуства со овие марки и ваша препорака за купување