Дали некој нашол додатоци за овој апарат? За мелење месо, за сладолед и се друго што му одговара? Во Нептун немаат. @mssuniquee мислам ти го имаш апаратот, да не знаеш случајно?
Да го имам, но и јас имам само 3 додатоци. За матење,месење и уште едно Да видиш во Сетек, таму го имам земено јас. Но искрено ич не го користам, освен за матење, за месење ич многу тврдо ми го месеше тестото..
А нели се овие различни модели? Јас гледав/м нешто слично од Бош од 15-19000 се движат, зависно од додатоците и јачината. Овие обичните не знам дали воопшто може да се надоградат со додатоци?
Има некој/а искуство со Multicooker 18in1? Пред некој ден го земав, ме интересира колку е навистина нелеплива површината на внатрешниот сад? Или колку време ви останала така мазна и нелеплива?
Јас го имам и ми е топ. Цел шпорет ми замена. Буквално се може да се направи и за миење имаш само еден сад, а не 101. Се става масло, вода, зависно што готвиш по потреба, исто како во нелепливо тавче или тенџере што ставаме.
Има приклучок на него за додатоци. Проблемот е цената...во србија 100 евра беше додатокот за тестенини т.е јуфки..а и другите беа горе долу толку
Затоа и тие со додатоци се бајаги поскапи Јас тој во Нептун што го гледав беше 19000 отприлика Ама многу ми прави мерак некоја ваква машина со се и сешто, а од Бош генерално сум задоволна како марка... Само уште да се решам да дадам толку пари
Го имам и јас и потврдувам дека за месење не е баш погоден, а деловите ги има на Amazon да ги порачаш.... јас ги имам само маталките, дел за сецкање и рендање и соковник, ама така ги купив во комплет беа..
И мене ми е ок за месење..тестото дали е меко или тврдо зависи од тоа што и колку ќе ставиш во него Не го користам иначе многу за месење ама кога ме мрзи супер ми се наоѓа.
Не си ги давајте парите за вакви играчки, поарно метла и лопатче купете си. Се знае робот каков што треба да е, нема испод 400 евра.. Се друго џабе пари
Јас размислував за ваква машина, ама сите кои ги прашав (а се разбираат во техника) беа против. Првенствено оти полесно се расипувале, а и бидејќи додека машината пере, не можеш да сушиш и обратно.
Мене не ми е проблем тоа што додека пере не можеш да сушиш, работата ми е што немам место за две, над таа за перење ќе имам бољер, па немам опција да ги ставам една врз друга. Значи дека ако имам сушара мора да биде комбинирана, ама и мене ми е тоа да не се расипуваат брзо
Јас имам SAMSUNG комбинирана....исто слушам муабети дека брзо се расипуваат ама јас ја користам веќе 3 години.. Единствено што ми е смета е тоа што го кажаа погоре, не можеш да сушиш додека периш и автоматски ми одзема време..
Тие што имаат комбинирани се жалат дека баш многу им ги гужвало алиштата, и целиот циклус на перење и сушење им траел со часови.