Ваков имам стар цели 26 год. целите ги пука таман за дечиња. За возрасни сол и масло ќе треба да додадеш.
@manako1 @IChika Вчера фино лепо со пребројана сортирана касичка ја однесов ќерка ми во сетек да си купи "правач на пуканки" Го земав тој на ст, најефтин беше и го сефтосавме, супер е, ем она е пресреќна кога ги гледа како пукаат и е мерак. Зејтин внатре додавате врз пченката?
Не, сигурно одма ќе прегори. Затоа за возрасни по не се вкусни, кога после додаваш масло и сол неможе да впие раномерно.
Женски, дали има некој купувано ел. апарати од Алфи Техноцентар, како се со квалитет? Гледам пониски цени од другите имаат.
Јас имам на индесит вградлива 45ка незнам за колку сета е за свадба ми ја донесоа, искрено не е застаната, мие како луда, до сега ми е погодена (скоро 3 години е) а за понатака се надевам ќе биде исто, со редовно одржавање секако
Имаш на Google пријателе,само напиши го името на блендерот и додај review,после гледај видеа од корисници или читај мислења од купувачи,еве погледни едно мало видео
Со белата техника или апарати за домаќинство е како мачка во вреќа-како ќе ти се погоди,може најевтината роба да ти се погоди и да трае со години а може и скап бренд да биде утка,така да со среќа