Јас имам самсунг еко бабл и уште 100 пати да треба да купам пак за самсунг ќе се одкучам, не е комбинирана, ама машината е пали вози ❤
И јас се приклучувам во клубот на задоволни од самсунг екобабл. Топ е машината, пере секакви флеки, дури и на ниски температури (ова како реклама некоја звучам ).
Јас имам индесит, скоро 5 години ја користам гајле си нема, барем сега за сега е супер за натака ќе видиме
И мене ме интересира ова, кој бренд би го препорачале како најдобри? Дали е попрактично 45 или 60, од ваше искуство?
Јас сум задоволна од индеситот, сега за сега ми е покажана супер скоро 5 години ја имам. А за 45 или 60 зависи и од просторот и од тоа колку планирап да ја полниш. Јас имам 45ка доволна ми е, двајца сме со мало бебе и сега за сега е доволна. Како и да е се не ставам во машината така да мислам според мене дека 60ка би ми била голема и ќе треба на 2-3 дена да ја полнам
Девојки, се мислам со што да си олеснам правење ручек откако (после породилно) ќе тргнам на работа. Дали вредат тие делимано мултикукерите? Инаку нема шанси да го оставам во струја додека не сум дома така да би го вклучувала ноќе Поарно тоа или експрес лонец?
Имам филипс правосмукалка, ја земав на акција околу 6000 денари, преубава, со голема моќ на вшмукување.
Jas imam i multikuker i air fraer od delimano...zadovolna sum od niv a ponekogash gotvam i vo ekspres lonec...
Jas ja imam ovaa...kupena mi e pred 2 godini togash beshe negde 8000 sega sigurno e poeftina ama e vrv...
Ne znam tochno da ti kazham...prebaraj na internet na stranite od Neptun,Setek,Tehnomarket kje vidish tochno kolku e.