Дали некој има искуство со фрижидеров или било каков Beko фрижидер? https://www.neptun.mk/categories/KOMBINIRANI_FRIZIDERI/BEKO-RCSA-300-K40-SN Истотака добредојдени се предлози фрижидери доколку имате неодамна купено и сте задоволни со цена до/околу 20 000 денари
Делот за одржавање се брише со крпа и оцет бел за дезинфекција и миризба Делот што е замрзнувачот еднаш два пати годишно ке го исклучиш цел фриждер да се одмрзне фатениот мраз
Ми треба ножот од овој дел од блендерот, дали на ново или на старо (на некој да не му работи друг дел).
Женички, дали некоја од вас ја има пералната или сличен модел од истата марка, да сподели искуства. Гледам доста е намалена во Сетек за Black Friday, па во потрага сум за нова секако.
Јас имам индесит само комбинирана, и не сум задоволна искрено, програмите за перење се сите многу долги, нема опција за скратено перење, алиштата воопшто не мирисаат иако пробав на секој можен начин да ставам прашок/омекнувач и секакви видови испробав.
Не сум имала прилика да купувам апарати за домаќинство од таму. Што е разликата меѓу нив и Нептун или Алфи? А истите производи ги имаат? Гледам често се жалат од Сетек
Ама тоа е до марката, не до продавницата. Јас имам Самсунг машина за перење купена од Сетек, мене ми е супер. За Сетек се збори дека продаваат репарирани производи, ама што знам... јас се што сум купила до сега си работело.
Ами едно прашање еве Мојата перална шо цркна и ми ја сменија кај отиде? Да сум само јас ај ама многу има шо се жалат
Не знам... ама не се само Сетек со лоша роба, општо кај нас чкартот доаѓа. Имам инфо за Нептун од Словенија дека купуваат. Втора рака. Не знам колку е точно ова, ама... ете.