Ми треба малечко подлабоко тавче за готвење со капак за еден што се вели, до 2000 денари. Најдов нешто на страната на нептун и техномаркет, ме интересира конкретно ова Тефал дали е нелепливо како што пишува? Да зготвам пример омлет со многу малку масло, или ориз да сварам без да се залепи.
Мислење за овој фрижидер на Самсунг? https://setec.mk/index.php?route=product/product&product_id=73762
Феминки за бела техника од која марка сте задоволни беко, електролукс и од каде ( сетек, нептун, алфи,техно,аготехна...)
Од Нептун и Техномаркет пазарам бела техника. Што се однесува до марката, не знам, пред короната зедов Беко шпорет и машина за садови, одлични се. Сега еве слушам луѓе се жалат од Беко, посебно од нивните сушари. За фрижидер на добар глас е LG, машина за алишта Самсунг и LG, и од мое и од туѓи искуства. Електролукс мислам е исто солиден бренд.
Од Нептун и Техномаркет. Од Сетек имам машина за сушење. Добра е. Се останато ми е од другите две фирми. Машината за перење ми е Беко (таа во Мк). Убаво пере и не е бучна. Претходно имав Самсунг. И таа беше добра. Ја користев 10 години. Од Агротехна имам купувано мали апарати. За бела техника се поскапи. Од Алфи немам ништо. Слушав лоши коментари.
Беко фрижидер, релативно нов, уште година ипол му трае гаранцијата. Прекина да лади. Бучеше чудно, како пукање се слушаше, и нешто потоа како вклучување/исклучување како прекидач се слушаше. Го пријавивме дефектот. Имаме гарантен лист и се тоа. Ама дали ќе признаат? Се си мислам нема. Дајте помогнете, што може да е дефектов, колку би коштал мајстор доколку гаранцијата не покрие поправка?
Да. И ние имаме таков ама еве нивниот за многу брзо време се растури. Јави се таму од кајшто сте го купиле ќе ви кажат што како дали може да се поправи или нов ќе треба.
Па се јавивме во салонот каде е купен. Рекоа ќе пријават кај сервисер. Пријавија, отворен е налог, чекаме да се јават да дојдат да го видат.
Здраво на сите. Имам проблем, во нова зграда кога комшијата готви или пуши на аспирарор как него сета миризба доаѓа кај мене преку аспираторот кога не е вклучен. Решение некој ако имал сличен проблем ?