Ја земав од Сетек WHIRLPOOL FFWDB 864349 BV EE (setec.mk), на 12 рати без камата со кредитна картица. Мала исправка 8 кг пере со 6 кг сушење. Иста цена беше и во Техномаркет, ама немам смарт картица од таму.
Презадоволна, сама си регулира температура, не лепи, и 10 минути да ја оставиш да стои врз блуза нема да се деси ништо. Собира многу вода, за со мало бебе и секој ден пеглање алишта ептен ми е олеснато пеглањето.
Philips GV 4543/30, 5300den e. Imas sea na popust isto na Philips 1400den e ama neznam dali e kvalitetna.
Се мислам меѓу овие два апарати, не знам дали со мултифункционалниот готвач кој има 25 програми, има опција да ја врши работата и како ерфраер, бидејќи првично сакав да купам ерфраер. Инаку имам кукер на делимано дома.
Дали некој знае зошто машината за садови не ја испушта водата , си стое во одводот , како запушено да е , но се е ок нема ништо наталожемо затнато. Валјда добро опишав , за пр прашувам немам слика нешто со подобар опис , ова како ми кажа па да прашам за совет. Последното пуштање била се ок. Дали има можност пумпата што ја влечи водата да е расипана.. Да додадам филтри , црево се е прочистено нема ништо во нив.