Само фолија, правиш тост го ставаш на фолија за да знаеш каде да пресечеш, го преклопуваш еднаш со фолијата и го гмечиш на тостер. Бон апетит.
Алуминиумска фолија или некоја друга? Да го свиткам целиот тост со фолија и да го ставам така да се пече?
Karcher sc4 и Karcher wd3.. И друго ништо Маста ќе им ја извадиш со години после тоа.. И еден робот да си земеш после за да си шета по дома додека сте на работа. Друго ама баш ништо не ти треба
Јас така правам тостови. Без фолија нема шанси. Кашкавалот се растекува. А и полесно се чисти тостерот кога ќе ја тргнам фолијата. Користам алуминиумска.
Здраво, ако може препорака за одличен аспиратор за кујна, да влече убаво, до сега 2 купив живо ср*ње се,да ми простите на израз, димници цела соба ми ја направија, а салонот ми е скоро 40 м2,