Јас користам машина за перење на алишта од Беко и сум презадоволен. Би требало да е исто и со таа за садови.
Само Беко имав, и првата и сега оваа што ја користам. Првата ми траеше шест години, вторава веќе деветта година тера, задоволна сум.
Најдов Вивакс апарат за вафли 900W на пола цена, сакам да го земам, дали го има некој, дали е добар? Дали е доволно од толку волти? Ми треба мал некој практичен, ептен сум кнап си простор во кујната.
Препорака за добра електрична скара? Одамна имав земено од сетек не знам точно која фирма беше, катастрофа. Тиквички не можеше да испече а не месо.
Ако сакаш бренд земи Горење, Искра. Или пак Фуего од Нептун, цените им се ниски а и производите убави квалитетни.
Горење не постои повеќе како таква фирма. Ги купија кинезите и сега се Хајсенс. Иначе имам зборувано со другари што работат во големите салони за техника и викаат подалеку од оваа фирма. Веќе не се тоа што беа откако ги купија.
Што и фали на Кина? Иначе Хајсенс е еден од најголемите производители на електроника и бела техника посебно телевизори.
Се согласувам и јас за Горење, дека новите произвводи се катастрофа, а и од фуего исто така не сум баш нешто задоволна