Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апел за помош на Христијан Тодоровски

Дискусија во 'Хуманитарни акции' започната од martinuska, 30 октомври 2012.

1. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Кико е веќе го Германија :) Сега го очекува лекување и терапија од 9 месеци,по што го очекуваме да ни се врати весел и насмеан .Телефонските броеви се сеуште отворени и доколку сте во можност ,донирајте.Фондот го покрива 100% лечењето ,но тој нема да биде цело време во болница ,а мора да остане во Германија ,за што на родителите им се потреби навистина многу пари за престојот таму како кирија,храна ,сметки...

На mjauuuuuu, sunfemina и Moira им се допаѓа ова.
  2. VayaConDios

VayaConDios Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    99
    Колку убави фотки си постира таткото на Христијан на facebook... секој ден ми го прават нова година :) од ден на ден се повесели, понасмевнати, поразиграни. Многу ме радува фактот што бебчето е правилно третирано у Германија и што конечно се појави некој да се однесува кон него како кон човек а не како кон отпадок штто не требало да се роди. Групата ми е портал за добро утро, а позади сите тие слики стои реалното подобрување на состојбата на Христијан. Да го чува Господ и да му дарува здравјенце, кое ќе расне како што ќе му се зајакнува срценцето. :l:

3. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Душичка...Ајде нека биде се во ред. Се ежам кога читам такви нешта...Донирав и јас :) Сите се молиме за Христијан

4. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Испадна пост под пост но сакам да прашам зошто кога донирав на тој број од т-мобиле и ми стигна порака:
    Најискрено ви благодариме за донацијата од 100 денари,наменета за помош на животните? Сум донирала за животните или за Христијан??

5. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.188
    Допаѓања:
    102.304
    За Кико од денес се потпишува документација за донор, најден е 100% компатибилен, сите се пресреќни, јас искрено ги следам на ФБ и се радувам како што се радуваат и тие :clap: Браво за вредните Германци, браво за храбрите мама и тато на Кико и најголемо браво за малиот Кико, кој деновиве е видно подобрен во изгледот :!:

На LittleFairy, sunfemina, Miss.Ricci и 2 други им се допаѓа ова.
  6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.188
    Допаѓања:
    102.304
    На Кико му е денес роденден, му честитам од сесрце и овде, да порасне во голем и храбар дечко како што беше и досега, да ги радуваш мама и тато кои се многу натажени за тебе, да им возвратиш на сите добри луѓе кои помогнаа за да стигнеш таму каде што денес го прославуваш својот прв роденден и успешно да заздравуваш. Ги сакаме сите твои насмевки кои тато гордо ги објавува, се радуваме на сите твои успеси и аплаудираме на сите позитивни реакции од твоја страна. Расти мило детенце, порасни, гордо исправи ја главата украсена со таа твоја неодолива насмевка, биди гордост, наша, сечија, биди успешна приказна во ова сурово секојдневие :*

На ludacaa, LittleFairy, francais и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Stylesh

Stylesh Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    45
    Веднаш сите да се јавиме и да помогнеме... БИДЕТЕ ХУМАНИТАРНИ!
    МИСЛЕТЕ НА ОВА СИРОТО ДЕТЕ... ЗАГРЕОТА... КАКО МОЖЕ ДА ГО ИГНОРИРАТЕ ОВА НЕШТО?
    СТАВЕТЕ СЕ НА НЕГОВО МЕСТО... КАКО МУ Е НЕМУ, ПОМИСЛЕТЕ ГО ТОА... ОВА ЌЕ ГО ИГНОРИРААТ ОНИЕ КОИ НЕМААТ СРЦЕ...:(

8. ALEXANDRA-SWEET

ALEXANDRA-SWEET Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Секој може да донира по 200 денари, место цигари поубаво да му помогнеме на Христијан.

9. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Кико е веќе на лекување во Германија и месецов ќе му пресадат коскена срцевина.Лекувањето го покрива фондот за здравство на РМ.Телефоните се пренасочени за друг болен на кого му е потребна помош.

На Mayyya и Hipica им се допаѓа ова.