Јас па не се ни сеќавам кога сум го напишала мислењево Пред повеќе од две години Нема проблем сега, редовно пишувам од мобилен Што се однесува до апликацијата - мене не ми пречи преку browser да го отворам форумов, затоа што и онака browser-от само за тоа го користам. За сé друго што ми треба, користам апликации.
Ахам, петиција и се што сакате, не е проблем, ќе биде и воа, исто како што ни е платформата прекрасна и на здравје новиве модератори, се ни е златно.
Здраво дечки, newbie сум на форумов и ме интересира дали може да го следам преку апликацијата Tapatalk или преку некој RSS канал
Подобро е форумов да биде достапен преку tapatalk отколку како апликација. Преку прелистувач е потешко, ги нема сите опции.
Има апликација за читање форуми: Tapatalk. Само што форумов го немаше таму последен пат кога проверив.
Во соодветна тема дискутиравме одамна за оваа идеа. И јас велам полесно би било доколку би имале апликација. Немам проблем со најавувањето преку пребарувач, но некогаш и здосадува и тоа.
Здраво, дали некој/а знае апликација која што се инсталира на мобилен и можеш да следиш некој каде се движи,со кој комуницира? Односно исто како неговиот/нејзиниот моб. да е кај вас?
За телефон ... Дури и да има кај мене би стигнала година покасно или воопшто OS Ама од телефон воопшто не ми е мачно да читам и пишам како што ми е во моментов на таблет па затоа би користела редовно апликацијата доколку некогаш постои.
Мислам дека ова многу ќе ни врши работа. Поедноставно ќе ни е за користење. Зашто не размислите за ова? @RainBow @Femina @Mihajlo @bilkata
За да видиш некој кај се движи, не ти треба апликација. Можеш тоа да го направиш преку iCloud и Samsung Account. Имаат тракери. Само треба да му го знаеш мејлот.
Уште нема апликација? Зошто? Се работи ли на ова како идеја? Мислам подостапно би било за многу да го користиме повеќе форумот ако има ваква апп.
Има ли апликација фемина? Можеби еднаш имам од pc отворено, секогаш од мобилен отварам но од browser.