Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.489
    Допаѓања:
    5.289
    Да

На black_lover му/ѝ се допаѓа ова.
  2. black_lover

black_lover Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Oh fala mu na gospod..podocna kje odam i kje zemam norlevoo i 1 analgin ako me prasaat kje recam za sestra/drugarka nesto

3. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Пазете се деца, немојте секс без заштита.

4. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.489
    Допаѓања:
    5.289
    Нема да те праша никој, нивна работа е да те услужат и да ти кажат упатство за употреба ако има потреба. Не е нивна работа да прашуваат за кого и зошто.
    Патем, навистина имаш потреба од апчето или си испаничена? Кажи ја причината, можеби и немаш потреба да се труеш со хормони.

5. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Epa vaka imav analen seks so deckoto i mi svrse u zadnik ama istechee i mi e da ne mi vleze i vagina..inache imavme seks u stojacka poza..kako da kazham stoev na nozee...vertikalnk..neznam kako se vika pozata..odkako svrsi odma go trgnav i svrsi uste malku nadvor jas se zabrisav ama sepak si rekov za sigurno kje zemam vakvi apcinja..od edno valjda nishto nema da mi e ...a sho kje velev..dali mozhi od ovie apcina ako se napijam edno da mi kasni ...toa uste tolku ke me ispanici..
    EDIT: imam ushte 13-12 dena duri da mi dojdi

6. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.349
    Допаѓања:
    113.092
    Зa бременoст дa имa МOРА дa имa кoмплетнo свршувaње вo вaгинaтa. Не мoже дa се oстaне бременa ни aкo е oкoлу aнусoт ни oкoлу вaгинaтa. Причинa зa стрaв имa сaмo aкo е ВНАТРЕ вo вaгинaтa. И вo твoјoт случaј сo истекувaње не мoжнa бременoст дури и вo нaјплoдните денoви. Немoј дa пиеш aпче ти е мoјa препoрaкa:!:

На black_lover му/ѝ се допаѓа ова.
  7. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    A sto ke bidi ako se napijam poshto mn mi e strav...imam samo 16 god .kje se desi li nesto ako de napijam sega..ili ako se napijam polovina apche barem

8. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.349
    Допаѓања:
    113.092
    Нaпиј се зa дa не ти е стрaв aмa хoрмoнскo aпчетo е и ќе ти се пoремети циклусoт.

9. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    A
    A polovina da se napijam sho vikash? Inache imav odnos vcera ova vremee

10. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Edit:mislish mozi porano i pokasno da mi dojdi? Epa neka idi poranoo ko taka haha

11. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.349
    Допаѓања:
    113.092
    Не пoлoвинa aкo пoеш пиј целo. И дa мoже дa ти кaсни или дa ти дoјде пoрaнo a мoжнo е дa не гo пoремети зaвиси oд oргaнизaм дo oргaнизaм.

12. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Sega kje odam ke kupam i edno celo kje go ispijam..barem sigurna kje bidam deka ne sum bremena..kje mi e polesno na dushata:D:)

13. Errori

Errori Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    24
    Ако си решила на 16 години да имаш секс или ете нека се и 26 небитно барем едуцирај се за основните работи како се останува бремена, сперматозоидите немаат нозе па од околу вагината да си влезат и да ја оплодат јајце клетката внатре. Сепак твој избор, твое здравје

На Belabelinakinder, lost123 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    @black_lover јас викам да не пиеш. Тешко дека ќе останеш бремена на тој начин, а само си го пореметуваш младиот организам кој и така сеуште не воспоставил хормонски баланс.

Памет дете, нареден пат и анален со кондом, не си играјте. По анален пат се фаќаат и многу пострашни болести.

15. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Bev vo apteka go kupiv...ama mene mi e toa shto na gakite mi ostana sperma i da ne mi vleze..sepak nema da mi e misla cel mesec vaka sigurno kje mi e

16. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    Честитки за јубилејната 100та испишана страница :party::party::party:
    Мислев дека ова е темата "дали сум бремена", ама за апчиња ко бомбончиња да има толку прашања.:x И реализирани идеи :x Абе децо без навреда, мали сте, недоволно информирани ама се сексате на велико.
    П.с нема да ви биде само овој стрес, штом сакате побрзо да пораснете ќе се тресете секогаш кога треба да добиете.
    Оти нели и кондомот може да прсне или преку него некако да истече и да останете бремени.
    За секој случај апче. :!:

На Belabelinakinder и Someday им се допаѓа ова.
  17. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    • Ushte ova i ne ve zamaram povekje...
    • Ako go ispijam apcheto nema da imam nikakva teoretska shansa da bidam bremena.
    • Ako ne go ispijam kje mozhi da mi docni ama sepak da ne sun bremena ili da mi dojdi porano (da dade bog)

18. Errori

Errori Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    24
    НЕМАШ ПОТРЕБА ДА ГО ПИЕШ АПЧЕТО. ФИЗИЧКИ НЕ Е ВОЗМОЖНО ДА СИ БРЕМЕНА!!! Ако го испиеш нема што да делува или не. Во останати случаи кога навистина има простор за грижа апчето во 98% е делотворно зависи од времето кога е испиено

19. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Ama sakam sigurna da bidam..podocnaa skraja da e ako sum bremena sho kje pravam..vaka barem kje sum sigurna...
    Ima neshto drugoo/loso/posledica ako go ispijam apcheto,osven toa sho mozi da mi docni ili da mi dojdi porano?

20. Errori

Errori Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    24
    Те читав и во други теми, вака планираш секој месец да се притресваш и да користиш норлево за "барем да си сигурна" ? Си играш со здравјето и со психата. Тоа дали ќе ти касни или ќе ти дојди порано од апчето ти е најмал проблем. Го имаш упатството имаш интернет прочитај малце и на норлево. Знаеш што е хормонален дисбаланс? Прочитај малце и за тоа. Па не за џабе во упатството пишува дека треба најмногу два пати годишно да се пие на размак од најмалце 6 месеци. Уклучи малце логика дали е штетно или не кога ете се сметаш за зрела да имаш односи биди зрела и прочитај нешто.

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.