1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. black_lover

black_lover Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    104
    Ne ne povekje ne praktikuvam odnosi tolku chesto..i ne planiram da korjstam tolku mnogu od apcheto...sega na drugi temi procitav i deka mozhi da imam vrtoglavici i krvarenje od apceto..

2. Errori

Errori Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2017
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    24
    Абе девојче тебе ако ти е ќеф практикувај си и 3 пати денот ама научи како да се штитиш. Ние што имаме редовен секс а не сме бремени сме биле и сме информирани како да не напрајме беља. Повторувам џабе ќе го пиеш секој организам е различен можи ќе немаш ништо а можи да имаш и експлозија од хормони во организмот. Сепак одлуката си е твоја ти дадов совет 3 пати и не само јас е сега сакаш прифати го сакаш не.

На Belabelinakinder и black_lover им се допаѓа ова.
  3. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    104
    Ti blagodaram mnogu za sovetoot..te izmachiv..ama sepak strav mie pa neka imam eksplozija od hormonii neka imam i nesonica i vrtoglavicaa i zgolemen apetit samo da ne bidam bremenaa... dosega imam 2 za da ne go pijam ama me jadii odvntre stravv...a 100 pati mu rekov ne svrshvaj vo mene ...oglele.zhivot..
    Edit:Prv i posleden pat ke go upotrebam apceto....si vetuvam samata na sebe..za 12 denovi neka mi dojdee na vremee aman..

Последна измена: 2 јули 2017
  4. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.454
    Допаѓања:
    5.090
    Нема зошто да го пиеш, нема шанси за потенцијална бременост, значи нема!!
    А како тоа му велиш не свршувај во мене, а тој свршува? Мислам и да не му кажеш нели му е јасно кој е исходот од сето тоа?? Пази се од вакви работи, колку се убави толку можат да донесат и проблеми.
    И да, на 16 год. секс без кондом, НЕ.

На black_lover му/ѝ се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Џабе ќе го пиеш апчето,нема да има никаков ефект врз тебе освен што ќе си направиш проблем со хормоните. Тој треба да има свршено во твојата вагина а не во задникот.
    Годишно можат да се испијат 2 апчиња и затоа апчето е скапо и штетно.
    Ќе ти дојде ако не го испиеш,а ако го испиеш којзнае што ќе биде.

6. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    104
    Фала многуу девојкии..одвоивте времее и ми помогнавтее..Фала ви многу...ве сакааам феминкии :l::l::l:
    Иначе јас сепак тврдоглава не ве послушав и пред 3часа го испив апчетоо.Сигурно нема да има некои големи несакани дејства..ама сигурно си е сигурноо..Сега нема да практикувам толку честоо секс и исто така повеќе ќе пазам :):) Фала уштењ еднаш...
    Иначе не ни планирам да зимам веќе вакво апче.Еее онаму во далечнаа иднинаа...Со каков срам влегов во аптеката..
    а @buba4e89
    Што мислеше со ова ме заплаши? :sweat::sweat::sweat:

7. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.727
    Допаѓања:
    172.716
    @black_lover ништо нема да биде, не се секирај
    Ова нека ти е последен пат да пиеш
    Памет во глава.

8. Anaouou

Anaouou Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2014
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.247
    Ајдее помош колку часа му е потребно на апчето да дејствува ? Како што читав значи да не повратиш или имаш дијареа ? Сега ствано незнам дали ќе ми се оди во тоалет или не . Ма да поминаа 4 часа сигурни :D
    Убаааав деен :D

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. bianca389

bianca389 Нов член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    Пред околу 1 недела со партнерот имавме незаштитен однос и имаше неколку капки доле кај мене. Земав норлево во првите 10 часа, инаку прв пат го земам апчето. Важно е да напоменам дека односот го имавме ден по завршувањето на циклусот и сега по 1 недела од односот и земањето на норлево, имам неколку капки крв исто како пред да добијам. Има ли потреба за паника, бидејќи до сега секогаш сум имала нормален циклус и не ми идеше по 2 пати во месецот ?? :(

10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.727
    Допаѓања:
    172.716
    А зошто не би одела во тоалет?8-|
    Го прочита упатството?
    Не паничи ако си го прочитала..

11. Anaouou

Anaouou Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2014
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.247

12. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.454
    Допаѓања:
    5.090
    На секое апче му треба околу половина час да дејствува на организмот, па најверојатно и на ова. Но штом поминале 4h дејствувало секако.

На Anaouou му/ѝ се допаѓа ова.
  13. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    104
    Normalno li e posle prviot odnos od kako go ispiv apceto (vo nedelata go ispiv) da imam bolka za vreme na odnosot..tamu dolu kaj dolniot del na stomakot..da recham jajnicite ili shoznam kako da recamm...dolniod del od stomakot e najdovro..
    A drugi posledici nemam..primer kako shto se gadenjee glavobolka povrakjane vrtenjeee itn..

14. inoyamanakaa

inoyamanakaa Нов член

Се зачлени на:
    7 јули 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    13
    не знаев каде да пишам па ајде тука

значи вчера со дечко имав односи и глупави ете... за втор пат до сега, незаштитени.. и сега тој сврши надвор и јас видов но ми вели дека не е сигурен дали навреме го извадил и ми вели да не чекаме да ти дојде апче да набавиме... треба да ми дојде за 11 дена редовно ми е (+ -2 дена max.) и ете ноќеска не спиев денес бев ми бараа рецепта после да одам пак... се нервирам паничам од шо сум глупа

треба ли да се напијам?

15. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.454
    Допаѓања:
    5.090
    Напиј се ако не е сигурен дали не свршил и внатре.

16. inoyamanakaa

inoyamanakaa Нов член

Се зачлени на:
    7 јули 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    13
    а читав дека апчево ја спречува овулацијата и сега има ли врска тоа шо мене ми е веќе завршена овулацијата?

17. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.454
    Допаѓања:
    5.090
    Па апчето делува на тој принцип, ја спречува овулацијата. A бременост настанува во овулација.

18. inoyamanakaa

inoyamanakaa Нов член

Се зачлени на:
    7 јули 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    13
    добро се напив завршив работа еве 1 час пројде и ми олесни малку на душата ... ќе известам понатака кога ќе ми дојде ... ти благодарам шо ме најде во последниве пораки тука! :whew:

На boo3 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. justin4ever

justin4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    36
    после 20 часа од незаштитен однос се напив норлево.. сега почнува да ми се лоше, ми се гаде, ми се повраќа. Прочитав ако ти се повраќа во првите часови по земањето на апчето да се земе уште едно.. ве молам за совет..

20. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Лошо си прочитала, немам упатство до мене ама сигурна сум дека пишува ДОКОЛКУ ПОВРАТИШ треба да испиеш уште едно. Да разјасниме, доколку повратиш неколку часа по пиење на апчето тоа значи дека постои шанса да го повратиш и апчето.