1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.048
    (highfive)
    Еднаш купив и тоа не за мене, туку за блиска...
    Сами си се криви, освен ако не пукне заштита... :x

На Dadusicka, SummerGirl и sanjaeva им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Апчето не е играчка,а ако свршил во тебе купи си.
    Ама се најлошо сами си правите.

На cresa-jagoda, Petar80 и Dadusicka им се допаѓа ова.
  3. justin4ever

justin4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    36
    ако има некоја лп да ми пиши..

На SexyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Дечки се напив сабајле во 9 норлево и сакам да прашам до кога му трае дејството, значи до кога има опасност од несакани ефекти ?

5. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Nikoj ne moze da ti kaze, bidejki se' e individualno, taka sto dali, kakvi i so kolkav intenzitet reakcii ili ne daj Boze posledici bi se pojavile poradi dejstvieto na apceto, zavisi od odgovorot na organizmot.

6. Marinelce92

Marinelce92 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    16
    Se izvinuvam za latinica..dobiv na 8 juli, piev Norlevo za prv pat na 19ti juli (vo plodni denovi), na 24ti dobiv pak, 4/5 dena mi traese ama ne bese obilno..mi zavrsi, staviv tiande uloska posle dva dena 24h sto se nosi i od sledniot den 31.07 sekoj den stavam sekojdnevna po nekolku kapki krv minimalno epten (nekogas bledo rozeva, nekogas po nakaj kafeavo) eve veke 6ti den taka.. I gradite mi se cvrsti kako pred da dobijam. Moja pretpostavka e od apceto deka e hormonsko, planiram i na ginekolog da otidam, me interesira dali ima nekoj so takvo iskustvo?

7. Morgiana

Morgiana Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Дечки имав незаштитен секс и само што заврши после 2 мин јас го испив апчето. Дали има врска да почекаш малце и да се напиеш или може одма после секс?

8. Someday

Someday Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    1.773
    А ти подобро да си пиеш апчиња за контрацепција наместо норлево. Пошто очигледно спремна си била за да сврши во тебе. Ама кој филм ви е не знам стварно.

На biGirl и Matotheja им се допаѓа ова.
  9. Morgiana

Morgiana Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Нема врска.. пред 1 ден имавме заштитен секс ама се скина кондомот па купив апче.. ама ете филм ни беше барем еднаш да пробаме. :)

10. Someday

Someday Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    1.773
    Добро филму. Ако ти е толку филмда свршува во тебе а да не останеш бремена попаметно ти е таблети за контрацепција него Норлево. Ама голема си ти со знаеш

11. Morgiana

Morgiana Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Не можам да ја најдам потребава за понашањево.. Ако толку те нервираат вакви работи не ни мора да ми враќаш на прашањето :) Поздрав

12. Someday

Someday Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    1.773
    Пу скраја да е да ме нервираат, само ти давам најдобронамерен совет пошто Норлевото не е играчка. А ти сигурно не си мала ги разбираш очигледно тие работи.

13. анелеее

анелеее Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво, минатиот месец 1 ден пред овулација при односи се скина кондомот, и тој сврши во мене. Се напив Норлево 30 часа после односот. Деновиве треба да добијам но уште минатата недела имав сипмтоми како чудни болки во долниот дел на стомакот, зголемена потреба за мокрење, болка во градите. И баш пред да треба да добијам не ги чуствувам симтомите. Има ли можност и покрај апчето да сум бремена, дали да купувам тестови за бременост или да почекам.

14. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.951
    Допаѓања:
    134.612
    шансата за бременост не е никогаш исклучена, за тест бар еден ден доцнење почекај

ако си била речиси во овулација, значи отприлика 2 недели пред добивање било, рано ти е за симптоми за бременост што си почнала да ги имаш пред една недела. Можно е да се нус појави од апчето.

15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    И сега ако останеш трудна од филм? Итна контрацепција е тоа, за кога немаш веќе што друго да пробаш (затоа се вика План Б, за кога план А попушти), а не од аздис да го пиеш. За да свршува во тебе кога сака има контрацептивни.

На YoungandBeautiful, Spidy, Dadusicka и 2 други им се допаѓа ова.
  16. *rainBow*

*rainBow* Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Значи вака, имав односи со еден дечко кој што не ми е дечко туку само фак бади, имав менструација ама при крај ми беше мислам дека последен ден, прв пат ми се случува ова, тој без мое знаење ми свршил внатре, кога ми кажа го истепав јако... После 14 часа се напив Норлево, ама читав дека постои можност апчето да не делува, инаку не пратам плодни денови такви работи пошо никад ми се нема случено вакво нешто... Еве веќе околу 40-50 часа се поминати и имам болки малку во стомакот и кафеава течност. Ве молам за некој совет пошо премногу под стрес сум а имам и обврски полагам за два дена од грижа за ова неможам да се посветам на учењето. Ви благодарам однапред

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    @*rainBow* напрај си тест и мирна глава. И следен пат немојте без кондом, како бе така си му текнало и свршил во тебе (facepalm)
    Плус секогаш кога имаш односи без кондом има шанса за забременување.

На Dadusicka и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  18. *rainBow*

*rainBow* Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    @DAngel За тест треба да почекам две недели, плус само што ми заврши менструацијата :'(

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    ЈАс прочитав 40-50 дена (facepalm)
    Ништо, веројатно не си бремена, стресно е, знам, ама опушти се, биднало веќе - нема назад.

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.
  20. *rainBow*

*rainBow* Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Уште нешто сакав да прашам дали антидепресиви може да се пијат во исто време со Норлево?