Да, само гледам некои крвареле после неколку дена а јас немам букваклно никакви симптоми се осеќам нормално а за 2 дена на 27ми треба да ми дојде и не знам што да мислам веќе ...
Јас го пиев и не крварев. Добив 3 дена порано, но може и да ти доцни. Сега хормоните ти се лудило, затоа очекувај се.
Нема што да паничиш. Си се напила, сега чекај да добиеш. Не мора да значи дека сите истите нус појави мора да ги имаат.
Ај помош ве молам со дечко ми синоќа имавме секс и се занесе и сврши во мене после пола саат купив норле и го испив ама ного сум исплашена оти вчера ми беше ден на оволуција. Има ли некој такво искуство дали спречува инаку утредента сабајлето имав страшни грчеви во долниот дел од стомакот ама ова може да ми е и од тврдата столица
Колку дена највеќе ви доцнело после пиење на Норлево? Јас го пиев пред два месеци, добивдве недели потоа, порано од што требаше, па ми престана, немав четири-пет дена и добив еден ден подоцна од денот што требаше да добијам, ми заврши и еве веќе 17 дена ми касни
Јас во МК имам видено само од една фирма ако не се лажам некоја грчко-француска како да беше.. Не памтам баш.. Може има и други хмм
Zdravo devojki sakam da ve prasam dali nekoja i posle pienje na apceto ostanala bremena i ako da dali bremenosta imala nekakvi komplikacii ili se bilo vo red..Blagodaram odnapred
Здраво девојки..На 25ти се напив норлево за прв пат ..Од тогаш имаат поминато 3 дена.. Постојано имам вртоглавици, мачнина во стомакот и нагон за повраќање.. Може да е сајд ефект од апчето?
Види во упаството, јас кога го испив немав такви реакции. Само знај дека поради него може да ти доцни или да ти дојде порано, тоа е индивидуално.
Здраво девојки, имав редовен циклус. Но во февруари добив на 21, во март на 25 а во април на 15. И сега ако рачунам разлика меѓу циклуси од 28 ден излегува дека денес ми е овулацијата. А ако 21 ден тогаш излегува дека веќе поминала. Е денеска додека бевме блиски неколку пати му влезе но веднаш го вадеше. Само еднаш беше околу една минута. Не сврши во мене и сето ова беше 10-15мин пред да сврши. Страв ми е од предсемената течност и тоа дека овулацијата ми е денес. Дали имам шанси за бременост, дали да земам апче за ден потоа