Apceto za den potoa devojkite go pijat kako bomboni. Jas sfakam deka se plasat Od bremenost no vo vreme koga postojat kontraceptivi I se kupuvaat nasekade , da se stavas vo rizik da ti se poremetat hormonite ne mozam da sfatam. Dechkoto nema da stavi obicen kondom za da mu bide poubavo demek , si pravi keif, a devojkata ke pie norlevo za da mu udovoli. Epa ako e maz saka bez kondom togas ke bide maz I ke si chuvaat bebe. Apcinjata se opasni.
А проблемот е што нема да си чува бебе и ќе и рече на девојката - Ти си крива. Има разни идиоти. А апчињава не се бонбони за да ги пиеш кога ќе ти текне. И после се чудат за несаканите ефекти.
Пред 6 дена пиев апче,а за 5 дена треба да ми дојде.Денес прокрварев. Можно е да е од апчето или ми дошло? Како изгледа крварењето од апчето,колку трае? Сега испаничив уште толку ..
не си бремена.Апчето често го изместува циклусот.Со хормонски состав е така да вакви нус појави се нормални.Мене истото ми се има случено од него.
Нормално е циклусот да дојде 2-3 недели порано, односно обилно крварење и грчеви после 4 дена од пиење на апчето?
слично ми се деси и мене сем што не паметам да имав толку мн болки.Али ‘добив’4-5 дена после апчето и на термин пак уште еднаш добив. ако си загрижена прашај на лекар обавезно.Во меѓувреме земај витамин ц и нешто за болките алангетик некој
Крварењето кое го имате после неколку дена од пиењето на апчето е несакан ефект и истото го пишува во упатството за употреба. Поради тоа што е доста јако дејството на апчето , можно е нареден периоф циклусот да се промени
јасно ми е.Јас лично мн тешко го поднесов апчето,со вртоглавици,лошење,аритмии во првите 24 часа истото ми се случуваше и со пилули против бременост.Пробав да ги пијам редовно али ради нус појавите неможев.
Jas imav odnosi so decko mi pred da svri mu padna kapka odnadvor potoa svrsi(ne vo mene) za sigurnost zemavme apce Den potoa no ma 20-21 prokrvariv 3-4 dena a na 4ti juni trebase da dobiam no dobiv deneska dali ima mesto za panika?
Da no mene me fakase panika da ne sum bremena bidejki citav deka krvarenjeto moze da mi e i od bremenost i zatoa da si prasam