Ако не планираме дете никогаш ама никогаш нема да имам без кондом и тоа да ми сврши и после да се тровам со апчиња како да не
само неколку поста над твојот има пост каде и покрај испиено апче тестот е позитивен така да работата е или или трето нема
Не се потпирајте на тоа дека апчињава (читај - бонбониве) се 100% сигурни. После може да бидете со стомак до заби. Прво информирајте се на интернет.
Fala vi mnogu.. inace denes mi dojde, samo sto cel den nekako mi tece na momenti po malu.. pretpostavuvam ima vrska apceto, ama bitno dojde.. samo uste 1 prasanje.. trebase da dobijam slednata nedela, mi podrani skoro 10 dena, mozno da e od nego?
Да. И да знаеш дека апчето може да се пие само 2 пати годишно. Немој да претеруваш. Ќе си го пореметиш организмот.
За другарка: Го испила апчево и за недела дена прокрварила, а редовниот циклус по правило и е тек за две недели, тоа знам дека се случува, но вели дека црно и тече, не е баш чиста црвена крв. Дали е тоа нормално? И сакам уште нешто да прашам, чисто за инфо, дали е вистина дека ако прокрвариш, тоа значи дека "фатило", а ако не прокрвариш пред време, немало ништо? Имам слушнато некаде ова, па чисто ме интересираше дали е стварно така.. Инаку јас лани пиев вакво апче и се пореметив скроз, со месеци крварев цело време без престан секој ден, едвај се средив со други апчиња..
Кај секој има различни нус појави, зашто и хормоните не ни се на исто ниво на сите. Најдобро да си оди на гинеколог, кафено би било нормално, но баш црно? Прв пат слушам црно да протекло...
Здраво девојки, Месецов пиев Норлево и после 4 дена почна да ми тече кафеава крв веќе 9 дена. Ве молам за совет, дали е ова предизвикано од апчето или е можно да сум бремена?
јас земав Норлево 2 апчиња за рок од размак 2 месеца ,знам дека н е добро но морав ,после апчињата првата менструација ми дојде 3 дена порано втората ми каснеше 3 дена ама за тие 3 дена сите симптоми што се наведени мене ми се случија никогас сум немала ваков проблем сега ми е прв ден па ќе видиме.
Isto i mene mi se sluci, prvo mi dojde 1 nedela porano i bese kako zgrutceno, temno kafeavo, pa posle nekolku dena posvetlo, za na kraj pak da bide temno..
Ништо не е 100% сигурно, ако му се свршува нека си стави кондом или нека сврши на страна. Да си правам компликации сега и за понатаму немам намера.