Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Нормално дека ќе има, тоа е дозволено на 6 месеци, а ти си испила и во пократок рок, па сега и трето сакаш.
    Немој да пиеш.

2. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Со причина е кажано дека апчето смее да се пие најмногу два пати годишно :!: , има висока доза на хормони кои секако ти прават пореметување во организмот. Ако не свршил во тебе немој никако да го пиеш, и ако планираш да пиеш после секое пукање на кондом подобро пиј пилули за контрацепција...

3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Е да. Значи прв пат еве, на 25 год. ми се случува вакво нешто. Јбг за се има прв пат нели..особено коа со неискусен идиот си имаш работа, па му пукнал кондомот па морал унутра да сврши, не било филинг надвор. Како и да е, значи уште во рок од први 40 мин се напив Норлево, но немав никакви симптоми од крварење, гадење, вртоглавица. само ме пукна депра очигледно од фактот дека тоа се случи. Претходно се избришав и изнаскокав добро. Неплодни денови ми беа. Ај ако некој добро се разбира и има искуство со Норлево го замолувам да ми каже дали е нормално да не искрварам?

4. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81
    Значи не мора да значи воопшто дека сме неуки туку се случува кај девојки да иде и секој месец на иста дата....така да ова со платава малку ме изнервира :) ама нема везе! не е тоа до неукост туку ете стварно секој организам е различен и различно функционира!Поздрави

На Tgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    доро бе, нема некој попаметен од мене да ми одговори???

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    значи вака:
    апчето се пие од 12 до 72 часа, знаеш дека штити од бременост, е хормон и не се препорачува да се пие толку често, и циклусот мозе да ти дојде за некој ден порано, а следниот месец планирај да ти дојде порано(во упатството пишува) за вртоглавици незнам, најдобро посоветувајсе со фармацевт/гинеколог

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    а 100% делува така? :sweat:

8. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Добро зошто не си ги читате упатствата??? Во упатството многу добро пишува и сите симтпми како што се гадење, главоболка, вртоглавица и крварење се наведени како несакани ефекти, а не дека апчето делува.

9. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Го прочитав упатството. Темава постои сепак за разменување искуства нели? Некад искуството е многу побитно од упатството.

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.087
    Не мора да има никакви симптоми. Може да ти касни или да ти дојде порано, зависи за кој како. Прочитај поназад, целава тема е со искуства. :)

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Rabiosa

Rabiosa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ќе ве молам за помош....вака сеа ни пукна кондомот..меѓутоа дечко ми не сврши внатре, а згора на тоа не ми се ни плодни денови, досега не сум имала вакво искуство и незнам дали да пијам вакво апче...ваше мислење???

12. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    ^ па и самата си кажа дека дечкото не свршил во тебе.

13. Rabiosa

Rabiosa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Абе да.....ама малку сум миле паника ;)

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  14. worriedgirl1

worriedgirl1 Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите на форумов
    значи вака ми дојде на 03.12.2011 а правевме однос после една недела и сакам да прашам имав заштитен однос со дечкото но се случи мал инцидент пукнал кондомот...а тој ми кажа дека не свршил во мене(барем така тврди)...сега не сум сигурна дали е така а после односот едно 12 до 14 часа пиев таблета норлево и не добив крварење...после тоа една недела на 17.12.2101 добив крварење како да имам менструација еве веке е втор ден како го имам тоа и сакам да прашам од што можи да е тоа дали е од таблетата ми дошло прерано и има ли можност да останам бремена...ве молам за итен одговор многу сум загрижена :sweat: :doh: :worried:

15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    http://www.youtube.com/watch?v=5bNE-5TVAmg :lol:

16. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Абе Декември месец сме :?:

17. worriedgirl1

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    благодарам на песната и брзиот одговор сигурно сакаш да ми кажеш да не се секирам ама побарав искуство и мислење малку повеќе да ми кажите дали е некој имал слично искуство како моето па ако има нека го сподели

18. worriedgirl1

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    се извинувам грешка моја декември е да

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Јас сум имала, и не се нервирај воопшто. Можеби тоа што крвариш е само крварење од апчето, можеби си добила порано (што не е чудно воопшто). Како и да е, не се грижи, само повеќе пазење друг пат, не дозволувај такво нешто да ти се повтори.

20. worriedgirl1

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    а чудно ми е што за една недела поточно кажано од кога го испив апчето ми иди пак а редовната ми беше на 03.12.2011 затоа и се исплашив
    па од сега па натаму многу ке внимавам на тоа а и на него му се нема случено до сега тоа и сме во врска повеке од година време се немаше случено такво нешто ама се случи за жал и се надевам дека е се во ред :) ми олекна малку