Исто и јас. Нека не се потпираат на апчето. Нема 100% сигурна заштита. Ако си баксуз ќе се погодиш во тој 1%.
А дали некој/а сфаќа дека овие апчиња не се бонбони, па да ги пиеш кога ќе ти текне??? И после таквите ќе те убедуваат дека ако сврши во тебе треба да се напиеш Норлево за да не забремениш.
Не знам сњга кој ми го беше кажувал ова...Ама колку покасно си го испиела толку по не делувал.Односно најдобро во рок од пола саат да го испиеш.Јас не сум пиела ниту пак го имам апчето видено А кој ќе го купи за толлу брзо време нз.
Devojki ispiv norlevo sega osekam glavobolka ke vidime dali deluva moze li da se pojavi krvarenje za nekoj den i kolku casa ima dejstvo
Вчера во текот на односот кондомот ни падна но не осетивме ни јас ни тој, кога го извади кондомот од мене имаше сперма во него, сега не знам дали е можно и во мене да свршил откако паднал кондомот а и не знам кога паднал, целата сум во паника, не знам дали да се напијам апче за ден потоа и колку ке делува после 15-16 саати од ризичниот однос..
Со оглед на тоа дека не сте сигурни кога паднал кондомот, јас мислам дека Норлево служи баш за вакви случаеви, каде несакајќи може да дојде до бременост иако сте се пазеле. Ако не си пиела брзо вакво апче, сметам дека е безбедно да се напиеш. Сепак би ти препорачала претходно да се консултираш со гинеколог. Не мора да посетуваш, едноставно јави се на телефон и објасни му ја ситуацијата.
Девојки, итно ми треба вапата помош незнам што да правам кај да се обратам дечко ми снисти сврши во мене но не сакам да останам бремена какво апче треба да се напијам ве молам некој за помош
Сега можеш да купиш од апчето за ден потоа. А вечер да седнеш и да разговараш со дечко ти дека ако Не сакате да станувате родители сега , да си користи кондом !! Тоа е местото каде треба да се обратиш! Во спротивно секој месец ќе се труеш со апчево кое меѓудругото е сериозно штетно по твоето здавје, ако го пиеш како превенција