Во саботата имав однос се напив апче 1таблетка по 2 часа ,бев и на гинеколог денес вика нема шанси за бременост.Еве гледам крварам ко менструација а рано еуште 20 дена имам.Прв пат пиев од апчето ли крварам?
Zdravo edno prasanje posledno menstruacija imav na 14.01 mi zavrsi na 22 ili 21 i odma posle toa imav odnos jas no se sluci da pukne kondomot i morav da se napijam norlevo go ispiv po 12 casa,neploden den mi bese no se plasam Vcera 29.01 mi tecese krv kako mens mislev deka e od apceto no eve i denes cel den krvaram kako menstruacija dva dena celi a rano e za menetruacija ima uste 2 nedeli sakam da prasam dali e zapoznat nekoj so vakvo nesto ve molam za pomos ❤️
Ohoh fala mila ne posto rano mi bese za mens a mi teci obilno mislev da ne mi dojde porano trebase da mi dojdi na 10 negde zatoa
Си имала до 21.01 добиено Си се напила тогаш, сега крвариш бидејќи се чистиш од апчето и после пак ќе добиеш редовно Ова ко гратис добиено е
Се напив во саботата вечерта искрварив во четвртокот и уште.ми течи еве крв,црна,па розева...Колку дена трае крваењето.
Здраво девојки имам еден проблем. Со сега веќе бившиот имавме односи на 3 март малце под дејство на алкохол се беше набрзина односот траеше 5 10 минути тој не ни сврши воопшто и го прашав и тој истото го потврди. Јас од пуст страв после 48 часа испив норлево дали ако нешто се случило да свршил би дејствувало апчето. Ве замоливам без критики. Благодарам однапред.
И да се надоврзам имам проблеми со менструацијата така сум од почетокот имам скоро 19 години а имам добиено прв пат на 15 и некогаш се случува по 3 месеци да ми касни бев и на гинеколог ми рекоа дека тоа си е така немам никаков проблем. Три месеци пред нова година ми доцнеше јануари добив и сега требаше на 3ти март да добијам испив и апче незнам што да мислам…
Чим не свршил без потреба си го испила апчето, се ќе си изреметиш со него, ќе ти се среди ќе ти дојди без гајле, само ум за друг пат
Прекрасно нешто си направила. Шок на организмот. Кој гинеколог ти кажал дека тоа си е така, немаш проблем со менструација? Или никој ама за да не те критикуваме пиша така? Кај имаш пореметен циклус уште бомба му даваш да го допореметиш наместо еден кондом да ставеше дечко ти и сега нормално ќе си ја чукаш главата дури добиеш пошо не си сигурна дали ти доцни од шо гинекологот ти рекол така си е тоа, дали од апчето, дали од евентуалното бебче… Ах бе деца…
Mislam deka treba da mi dojde ovie denovi gi imam simptomite pred menstrucija i veruvam deka ne sum bremena po sto ispiv i apce i ne se sluci nishto nema nikakva logika da sum bremena, inaku ginekologot mi kaza deka toa mi e od malce sto imam policisticni jajnici i deka ne e tolku strasno. Ne stavam tolku golem akcent na toa ne sakam da se zatrckuvam po bolnici koga ne mi pravat sega za sega nikakov problem osven so docnenjeto. Prv pat piam norlevo i nemav nekoi golemi nesakani dejstvia osven mala bolka vo dolniot del od stomakot.