Можеш и ништо да не осетиш де.. секој организам е различен. Не знам што очекуваш да се случи? Некој бум?
Veruvaj mi vo situacijata vo koja sum podobro da mi se sluci bum nego da bidam vaka vo iscekuvanje... ovaa greska mnogu me kosta,premnogu. Stresov koj go pominuvam ke mi naplati ubavo
Јас се имам напиено апче и немав буквално никакви нус појави, а чим не думкам бебе моментално, значи влијаело. Добив и на време менструација, така да супер испадна. Другарка моја па баш сега брзо зеде норлево, веднаш после апчето крвареше како менструација кога има и сега и доцни веќе една недела. Нема правило. Само не знам од каде тоа дека МОРАШ да искрвариш после апчето за да се знае дека влијаело, глупости на квадрат. Смири се и не се стресирај повеќе, штета си правиш самата. Тоа што беше до тебе го направи, ништо друго не ти преостанува освен да се смириш и да чекаш.
Znam no ednostavno ne mozam da go kontroliram zatoa sto greskata ja napraviv moment na slabost i koga ke pomislam deka mozebi apceto ne si ja zavrsilo rabotata dobivam panicen napad,ne mozam nikako da go iskontroliram
Znam ima 152 strani na forumov i od maka site gi procitav i tocno e deka kaj site razlicno vliae apceto,no kaj poveketo se slucilo da prokrvarat i toa im bilo kako nekoj znak deka apceto si ja zavrsilo rabotata. A deka mi preostanuva samo da cekam toa e surovo tocno samo sto mnogu loso se nosam so sevo ova za zal
Jas licno apceto go ispiv na 3ti mart i dobiv na 10ti, imam problemi so menstruacija trebase na 3ti da dobijam. Sega ne mi e jasno dali toa e od apceto ili e menstruacija no sum ubedena deka ne sum bremena. Za zal nekoi se obiduvaat za da ostanat bremeni no ne im odi i mislam deka tuku taka ne se ostanuva bremena licno moe mislenje. Ako nekade ne sum vo pravo popravete me.
Sega bev na ginekolog doktorkata mi kaza deka za dva dena treba da imam ovulacija spremni mi bile jajnicite sto znaci na 13.03 koga imav nezastiten seks i go ispiv apceto ne mi bile plodni denovi e sega neznam dali apceto ke spreci ovulacija ili ne a na doktorkata ne i kazav deka sum se napila Norlevo nitu deka se slucil takov cin da partnerot svrsi vo mene(ne osuduvajte rabotata e poslozena od sto misite) spored kalendarceto ovulacija sum trebala da imam vcera ili denes no kao kasni bea nejzinite zborovi se nadevam deka apceto ke si ja zavrsi rabotata i nema da ima nikakva bremenost
Daj boze da e taka sekako poveke faktori vlijaat za taa bremenost no koga ke se desi nesto pogresno stravot e pregolem i stresot si go pravi svoeto barem vo mojov slucaj...mnogu sum isplasena i pod stres iako netreba znam ali posilno e zatoa sto kako sto kazav imam kompliciran zivot. Loso mi e sto se procitav po forumov i sega sum vo potpolen haos deka ne deluvale kaj krupni zeni a jas imam 83kg deka ne deluvale kaj postari od 30 a jas imam 34 ma haos mi e vo glavata...
Бременост можи да настани и кога деновите не се плодни. Нема шо да те осудуваме, чим имаш сексуални односи, па и без заштита и свесно свршување во тебе, си доволно возрасна да знаеш шо правиш и ти и тој. А тоа шо те боли сега главата дали ќе добиеш или не е друго. Чим си испила апче одма би требало да делува. Опушти се ајде, не мисли на тоа, џабе ќе се стресираш сега. Ќе видиш за некој ден дали ќе добиеш.
Nezgodata se sluci taka sto ni se skinal prezervativot a partnerot ne primetil,vidovme duri koga svrsi i vo period od 6-7h se napiv apce. Po kalendar treba da dobijam duri na 30 toa e za dve nedeli od sega ako ne dobijam porano ke moram da napravam test. Posle kolku vreme pokazuva na test?
Не си бремена, релаксирај се малку, си делува апчето, од стрес ќе ти касни па после уште поголема паника ќе те фати
Ista sum stres si pravime bez pricina. Cela nedela nemozev da zaspijam. No koga ke razmislis sepak se se slucuva so pricina ako veke trebalo da se sluci znaci deka Bog taka sakal i deka mozeme da se spravime so toa. Nemoj da si pravis uste poveke stresovi, samo poloso moze da ti deluva. Popusti so mislite.
Znam ama tesko odi veruvaj nemozam da se pomiram so faktot kakva greska napraviv kako si go dozvoliv ova,pa uste koga ke pomislam deka ima nesto mi doaga da se ubijam momentalno
Немаш потреба од таков притисок да си правиш, се деси во ред, се напи апче, ќе биди се ок, опушти се, на многу им се случило, не си единствена, без паника вервај дека ќе се среди
Devojki denes e 5 den od koga go ispiv apceto ne se slucuva nisto sabajlevo nekoja ostra bolka vo dolniot predel na stomakot i jajnicite,zgolemena nervoza i apetit dr se e normalno poludev ovie 5 dena mi se najpekolnite vo mojot zivot vaka ne bev anksiozna ni sestrami koga se smoubi dali ima nekoja devojka sto od apceto ne prokrvarela odma a na kraj se bilo vo red ?? Pobudalev nacisto menstruacija treba da fobijam na 30.03 jas neznam kako ke izdrzam uste 13 dena