Ама добро шо паничиш толку? пробував да те смирам ама претеруваш, дури и мислам дека тролаш.Шо си му дала да ти сврши внатре ако неќеш дете?Значи апче е, не магично стапче,Треба 4-5ти ден од кога ќе го испиеш да прокрвариш. Ете од тоа е болката и апетитот, почекај малце
Што очекуваш да се случи од апчето? Не разбирам. Секој организам е различен и различно реагира. Може да немаш апсолутно никаква промена, и нр значи дека не делува. Едит: да, имам пиено пред многу години, ниту нешто осетив, ниту сега сум со дете.
Voopsto ne mu dozvoliv da svrsi vnatre se skina kondomot i samo osetiv vlaznost vo sebe i togas vidovme deka e skinat. A trolam zatoa sto ja napraviv najgolemata greska jas i on voopsto ne sme vo vrska on si ima svoj zivot jas moj dolg flert simpatii moment na slabost malku alkohol i se sluci u kurac da ide veke imam dve deca (soprugot go izgubiv pred 5 god ) i ova e prv pat da mi se sluci ova posle negovata smrt ako nedaj boze se sluci nesto od koe se plasam ke bide loso po mene ete zasto e mojata panika
Sakam da se osiguram deka nema nisto a neznam kako potrebno mi e nesto koe ke mi kaze deka ne se slucilo nisto i da se opustam
Значи не ти ни биле плодни тогаш, нема теоретска шанса да останиш бремена, не знам зошто толкава паника.
Ne veruvam da si trudna mila ne si bila vo ovulacija a i si ispila apce ne se stresiraj samo ako sakas pisi mi lp
Ако мислиш лошо по тебе од причина дека луѓето ќе оговараат, то ич да не те секира. Си сакала си нашла друг и то е то, твој живот. Ако ти е страв за неговиот живот и дека ти ќе си виновна, нека не ти е, ќе си сноси и тој последици. Од економски причини, тогаш пак има решение... Ама немој одма најлошото за тебе сценарио, се напи апче и сега чекор по чекор. Ти кажаа сите дека не мора да имаш некаква реакција од апчето, непотребна паника. И ако си под стрес пак можи да ти доцни. И кај е тој во ситуацијава? Дали и тој паничи вака? Не мора да ми одговориш, само тоа многу ќе ти кажи за него.
Добро жено аман, напна веќе. Ќе абортираш ако не поднесува врската бременост и готово. Што можеме ние да ти помогнеме повеќе овде не знам.
Ти пишав и претходно и пак ќе ти кажам, не си бремена, си се напила, не значи дека ќе прокрвариш не сме сите по некој шаблон праени. Се ќе биди во ред
Дали треба да се напијам апче во ситуацијава? Денес ми беше 30ти ден од циклус, значи кај и да е треба да добијам, дури и ми доцни ден два пошо обично добивам на 28-29 дена. Претходно секс сум немала појше од 2 месеци, така да бременост исклучувам. Вечерва со партнерот имавме односи и во текот на првата партија ни пукна кондомот. Веднаш го извадивме, се слушна звук на пукање. Немаше свршено воопшто, сврши после 10тина минути од дешавката со орален. Малце ми е страв иако знам дека реално нема некои шанси за белја, ама црвот ме јаде. Што мислите?
Твој избор, јас имам пиено во слична ситуација за пукнат кондом, сега со овој памет да сум не би пиела. Особено што 99 посто си во неплодни денови. Јас не би.
Немаше свршено, и сам вели нема ништо за џабе ќе пиеш. Имаше само малку предсемена внатре ама тоа океј нормално е. Плус го извади веднаш само што пукна. Ох ќе се изедам жива…
Реално, можеш и од precum да останеш бремена.. што не верувам дека ќе се случи во вашиов случај бидејќи најверојатно не си била во плодни денови (иако е тоа е дискутабилно)
Zdravo, imav odnos na 7mi den na menstruacija sto znaci ne su bila vo plodni denovi i zastitata pukna, odma posle 1 cas ispiv norlevo. Posle 3 dena mi se pojavi malo krvarenje koe traese 3 dena. Menstruacijata mi docni vekje 9 dena, napraviv test pred dva dena i bese negativen, ima li potreba za panika? Dali ova e posledica od apceto bidejkji sum napravila se kako sto treba ?
Немаш гајле чим одма си се напила.Коа се напи апче? Кој датум? Нормално е.И кај мене така течеше крв, па пак добив. Може да касни не паничи, апчето е хормонско, праи лудница.