I pokraj napadite i obvinuvanjata od odredrni clenki uspeav da go prebroda periodot na stres i KONECNO da se pofalam deka sinojka dobiv 4 dena porano no konecno e tuka i sum presrekna,greskava nikogas nema da ja povtoram a vam site ali na site ogromno BLAGODARAM sto me istrpevte vo kriticniov period imajte ubav den.
Имав незаштитен однос 2 дена пред овулација а јас не ни проверив дали ми се плодни денови, е сега не знаеме дали сврши внатре или не,тој вика не но не е сигурен. Некако многу ме вознемирува фактот што ми е плоден ден, да се напијам норлево за секој случај? Знам дека лошо звучи ова за секој случај ама очајна сум.
Како е тоа “не знаеме”? Има да или не, нема измеѓу. Нема “можда свршив внатре”, нема “малку ми истече”. Со шо се е*ете? Со неандерталци? Мада и тие знаеле како се размножуваат. Иначе зависи пред колку дена ти бил односот. Тоа не си пишала.
Па после ова секако дека ќе го сметам за неандерталец Иначе пред 4 саати беше, одма се пуштив тука да видам мислења пред да се јавам кај матичната утре
Како може да не знае дали свршил внатре? Поголема глупост од ова ми нема. Не може да не знае, не е од марс паднат. Или свршил или не. Нема не сум сигурен. Прашај си го убаво и види со каков си имаш работа.
Zdravo sakam da se posovetuvam so vas.. Pred 1 godina piev norlevo svrsi vo mene partnerot ama jas ne sakav da ostanav bremena I zemav vakvo apce piev 2 pati go imam pieno.. A sega mi svrsi vo mene ama posto sakam da ostanam bremena dali od tie apcinja so sum gi ispila porano dali moze i da ne ostanas bremena kolku se stetni ili nema vrska toa.. Pozdrav
A koj te laze deka treba da iskrvares jas piev 2 pati godisno I nemam nikakvo krvarenje posle apceto.. I se kaam sto sum se napila vakvi apcinja za mene se stetni neznam kolku se stetni ama hormonsko apce e.. Ete jas se nApiv od apceto ne prokrvarih I mi dojde ne mi ni kasnase mestruacija nema potreba da se stresuvas sepak bremena ne se ostanuva tuku taka spored moe mislenje..nekoi se macat da ostanat bremeni
Ne bi trebalo da pies tie ne se nekoj vitmaniski apcina toa e hormonsko apce toa se pie veke vo itni slucai koga znaes deka tocno svrsil vo tebe..
Zdravo, na 3ti mart imav nezastiten odnos no deckoto voopsto ne svrsi barem taka mi kaza. Po 48 casa ispiv norlevo i dva dena imav bolka vo dolniot del na stomakot kako grcevi. Na 10ti mart dobiv menstruacija i malce se opustiv so mislite deka nema nishto. Isto taka dobiv redovno i vo april samo traese pokratko od voobicaeno namesto 7 dena bese 5 dena. E sega veke skoro 8 nedeli pominaa od odnosot i citav po sajtovi za simptomi no jas ne sum osetila nikakov slicen od navedenite simptomi. Samo koga se poglednuvam se mislam deka stomakot mi e pogolem. Dali vo 8mata nedela od bremenosta veke moze stomakot da bide primetliv i dali voopsto moze da sum bremena.
Si dobila, a ushte mislish deka si bremena? Kako e mozhno da dobiesh i da si bremena? Sleden pat nezashtiteni odnosi ne.
Ne beshe implatacijsko kevarenje vo toa sum sigurna sepak se nacitav na najrazlicni sajtovi barav i fotografii kakvo e toa krvarenje i e mnogu porazlicno od ciklusot odnosno e svetlo rozevo ni najmalku ne nalikuva kako ciklus i trae 1/2 dena sega dali ima moznost da sum bremena sepak ke napravam test ke znam za sigurno i ke ve izvestam.