Здраво на 2ри овој месец имавме со дечко ми односи користивме кондоми но кондомот пукнал и двајцата не осетивме тој сврши во мене одма по 40мин го земав Норлево и го испив но на 2ри ми беше 6ти ден од циклусот и денес требаше да ми заврши немав ништо испашена сум да не останам бремена пошто не сме спремни може ли совети и искуства ве молам
Во паника незнам веке што да правам се плашам да не забременам дали ке делува апчето девојки помагајте ве молам
Помина еден месец или за 2ри овој месец е дешавката? Ако е од некни освен да чекаш 2-3 недели за тест не можеш ништо да направиш. Поточно дури не ти дојде или да ти касни 2-3 дена, за тестот да биде поверодостоен. И да си бремена имаш време за одлука и избор, не се паничи. Едит: да напоменам само колку се опасни и штетни по здравјето Норлево, дури и докторите абортусот го уважуваат како поздрава опција. Исто така се надевам дека знаете дека не смеете често да ги конзумирате, мислам дека еднаш или двапати годишно е максимум. Ако не ви ги заебе сите хормони во меѓувреме.
Овој месец пред два дена беше а ако сум бремена има ли апчијна за рана бременост фала ти за одговорот
Па нели си се напила апче веќе? Го редактирав покасно претходниот пост ама еве пак ќе пишам: да напоменам само колку се опасни и штетни по здравјето Норлево, дури и докторите абортусот го уважуваат како поздрава опција. Исто така се надевам дека знаете дека не смеете често да ги конзумирате, мислам дека еднаш или двапати годишно е максимум. Ако не ви ги заебе сите хормони во меѓувреме.
Најверојатно ќе заврши работа, само прати ситуација, исто така понатаму и од самото апче може да имаш последици. За да си бидеш начисто наредната недела - две оди на гинеколог и кажи ѝ/му сѐ.
Фала ти многу за одговорот се надевам дека ке заврши работа пошто несакам да пијам оште еднаш во животот
Здраво девојки вака денес ме болеа јајници и све доле и кога отидов до тоалет кога се избришав имав крв е сега мене ми заврши на 3ти овој месец а на 2ри беше незаштитниот однос со свршување во мене кое го испив апчето одма по дешавката е сега имам крв дали има место за паника незнам што да правам дали ова ми дојде или од апчето е и колку време би трајало
ја мислам дека е од апчето, пошто истото ми се има случено. баш 4-5 дена од кога го испив, ставај улошка може да имаш крварење деновиве, и не е страшно, се чисти телото од тоа шо свршил.
Ти благодарам ного за одговорот едноставно треба да чекам за тест да направам сепак фала ти малце ми олесни
Zdravo devojki,mi treba vase mislenje. Poslednata menstruacija mi bese na 21.06, na 01.07 imavme odnosi so deckoto nekolku pati so kondom no posledniot pat se skina,(mi bea plodni denovi)primetivme odma i go prekinavme odnosot (ne svrsi ). Ciklusot mi trae od 26-28 dena najcesto. Me fati panika da ne ima ostanato nesto od prethodniot odnos,zatoa od prilika posle 5 saati ispiv norlevo.Posle 4 dena mi se javia bolki vo gradite kako i obicno koga treba da dobijam,no sepak me fakja panika da ne sum ostanala bremena .. l pomos.
Џабе си пиела апче. Само да си го испореметиш циклусот. Да свршил, па да се скинал кондомот, ок, да разберам зошто си посегнала по таблета. Ако не сум грешка, ако имаш редовен циклус, треба да добиеш менструација нареднава недела. Е со апчето, не знам како ќе биде.
Zasto imam slusnato deka od prethodniot odnos mozat da ostanat dovolno spermatozoidi vo kanalot koi se isfrlaat so predsemenata tecnost vo tekot na sledniot odnos i moze da dojde do oploduvanje.. me fati panika,za sekoj slucaj ispiv
Како ги пиете овие апчиња, како бонбони да се. Некои имаат потреба ама некои за џабе ги пиете, прашајте барем гинеколог за совет па потоа земајте.