Елла оне се пијат и до 72 часа од односот. Иначе, да сум на твое место би зела апче. Со намера нели друг пат да немам односи без заштита. Шо си е сигурно, сигурно си е.
Ако се избриша само со влажни, а не уринираше, мојот одговор е да, да се напиеш апче, многу време си чекала требаше одма после тоа
Веројатноста да останеш бремена е голема, бидејќи ако не уринирал после првиот пат он сепак имал сперма во каналите од првиот пат кога свршил, и таа сперма заедно со предсемената течност кога сте имале втор пат ја исфрлил во тебе..
Луѓе, во паника сум. Ни пукна кондом. Од пусти страв одма купивме Норлево, се напив во рок од 15 мин после однос. Прв пат пијам вакво нешто, не ни сакам поќе да пијам. После плодни денови сум и уште паника ме фаќа. Пијам АД, и Дикламицин за забот Т. Е Дикламицин не ни се напив, пошто ми беше страв да, не ми се поремети се. Кога да направам тест за бременост? Што можи да се случи?
Сега ќе се смириш, си се напила апче, се ќе биди во ред, голема е веројатноста да ти се поремети циклус поради хормонското апче
Здраво девојки..Имав однос со кон..Но додека имавме однос се скинал па сврши целосно во мене.Многу беше касно па од сабајлето бев на раб од 7..Кога си заминав во 4 ипол купив Норлево и се напив..Два дена имам нагони за повраќање гадење болки во желудникот и долу кај стомакот..Исто како за добивање..А дента ми беше и ден на овулација..Кои може да се последици од апчето? И дали е можно да го имам испиено залудно? ♡
Хелп девојки.Претходниот месец се напив и на време ми дојде циклусот ама сега овој месец ми доцни речиси една недела.Има шанси како причина за доцнењето да е апчето?
Da poremeteni hormoni. Epten ako se plasis napravi eden test od najevtinite za da isklucis bremenost.
Devojki od kako se napiv norlevo mi se slucuva haos... dobiv mi traese 1 nedela posle toaa sekoj den imam krvarenje ne prestanuva...
Zdravo devojki vaka sega imafme odnos so mazotmi no ne svrsi vomene tuku na vagina dali ima moznos od spermata da navleze vnatre ili ne ve molam kazetemi mozit ova moevo nee za na ovaa tema no neznam kaj da Pisam vejke