Мислам дека вака по се што пиша се мали шансите за да си трудна. Башка треба да добиеш. Смири се. Ако тоа те смирува еве јас мислам дека нема да има ништо.
Здраво, се напив норлево 36 часа после незаштитен однос, следната менструација ми е за 2 недели дали треба да чекам до тогаш или порано треба да ми дојде?
Другарка ми во недела имала незаштитен однос, по се изгледа му се испуштило на партнерот, но денес дури го испила апчето. Колку има шанси за бременост? Се обидувам да ја смирам но решив да пишам овде.
Па до 72ч треба да има ефикасност, колку покасно толку поголема шанса да не е ефикасно. Во плодни ли денови била?
после 48 часа веќе ефектот е многу мал. Требало истата ден да се напие. Се надевам дека нема да има несакана бременост
пред или после менструација шансите за бременост се многу мали. Како и да е нека прави тест за секој случај.
so momceto vcera imavme nezastiten odnos no ne ejakulirase vo mene tuku nadvor no jas ne znaev deka ejakuiral i sedev vrz nego. dali ima sansi za nesakana bremenost i dali da se napijam apce?
Ова го прочитав и вчера и извини, ништо не разбрав. Значи сврши надвор, после ти седна над пенисот ко шо разбирам? Дали беше исчистен? Дали влезе внатре или некако седна погоре/подолу?
Здраво на сите, Дали може да споделите искуство од апчето, дали се случило после пиење на него после неколку години да не може личноста да забремени? Скептик сум за апчето..
Здраво дебојки , пиев едни германски таблети што се пијаат 21 ден и 7 дена пауза па после тоа пак си почнуваш исто. Но јас ги испијав еден месец т.е една лента и направив 7 дена пауза и нормално имав крварење како и што пишуваше.Но ги прекинав наредниот месец е сега бидеќи ги прекинав се надевам нема да дојде до несакана бременост… што мислитее
Па ако имаш незаштитен однос нормално дека може да дојде до бременост.Претпоставувам дека зборуваш за контрацептивни таблети
Здраво, мојот партнер ејакулираше надвор од мене, но јас бев скептична да не останало нешто и испив апче за ден потоа помалку од 48 часа од кога се случи. Имав многу малце крв по пиењето на апчето 3-4 дена(само кога се бришев со хартија), и сега веќе сум во 25тиот ден на циклусот а типично менструацијата ми започнува на 21иот ден. Кои се шансите за бременост?