A да не се нервираш толку! И да, можно е да те болат од Норлевото јајциците, а можно е и од лудото време, мене повеќе од 20 дена ме болеа јајниците од ладново овој месец, исто толку и ми доцнеше (стресови, честа промена на клима), па еве сега добив и ми поминаа.
хаха таква сум фала на одговорот .. и сеуште талкам по одговорот на прашањето .. дали некоја има лошо искуство со Норлевото .. така што останала бремена ?
^^^ Ау страшно. А колку висок процент на сигурност имаат, дури 98% ако се испие во првите 24 часа. Не паничи прво види си дали си била во плодни денови.
12 према 13ти ден од циклусот ..али не ми е секогаш редовна менструацијата .. секогаш ми касни 2-3 дена .. или можеби циклусот ми трае 29 - 30 дена ..
Можеби затоа и бременоста ти била вонматерична. Реапер, можно е да ти е од Норлево. Или од измрзнатост, носење претесна облека.
Ќе може некој да ми каже како точно да ги побарам апчињата во аптека ? Во сите аптеки ги има ? И колку пари се отприлика ? Може има некој пишано пред тоа али ме мрзи да читам, главата ќе ми пукне.
Абе многу популарни апчињата во последно време Инаку се пијат најкасно 72 часа од критичниот однос, но колку порано се напиеш толку подобро најдобро е во првите 12 часа. Ги има во сите аптеки и коштаат околу 500 денари. Не се препорачуваат да се пијат доколку вистински не е потребно, за другото прочитај си во упатството
женски....ми требате откако го испив норлево апчето, после 7 дена прокрварив и така минимално крварење имав едно 8-9 дена...сега прекинува....и незнам кога да ја чекам наредната менструација...дали ова се смета за добиено или само делувало апчето? Некои викаат дека ако прокрвариш супер шо си го испил, а други, дека морало да прокрвариш во секој слушај...бил некој на гинеколог за ова? се имате распрашано? Фала Ви однапред
Јас знам дека ако прокрвариш, апчето делувало, т.е. ако не си го испиела ќе си останела бремена. Ќе те советувам да си направиш тест за секој случај, ништо не губиш, иако мислам дека ако си го испила апчето во одредениот рок, нема шанси да си бремена.
napraviv test ama dodeka krvarev...i negativen nekoja druga ne se pronaogja vo gorenapishanoto?) pozz
јас направив тест после 7 дена од односот .. во паника бев .. иако испив Норлево .. и покажа негативен .. има сепак шанса да се остане бремена ? исто така ме болат јајниците и градите .. а од тогаш поминаа 9 дена
денес ме болеа јајниците но незнам дали како за идење .. тоа се случува од време на време .. во паника сум
понеделник обавезно ќе направам тест . тогаш ќе биде 14ти ден од односот и се надевам дека ќе покажи точно и негативно . а за идење ...... сеуште е рано ... на 22-23 треба да добијам
го испив апчето после 38часа и сеусте нема ништо... денеска малце ми се лошеше дали може да е тоа од апчето??поминаа 5-6 дена од кога го испив апчето усте не сум прокрварела... испаничена сум ве молам некој ако може да ми помогне...