Нема ништо да ти покаже крвната анализа сега.Рано ти е ако мислиш да правиш тест за бременост преку крв.
Може ама и не мора да значи. и јас имам истрчано по бета хцг околу 10тиот ден, матичниот ми кажа најдобро 2 недели да поминат. Ако можеш да издржиш психички до понеделник мислам дека ќе ти покаже поточно. Со среќа , шо и да биде
Premnogu e rano, nema sansi da ti ispadne tocen. Plus testot se pravi na prva pokraca nautro. Jas sum sega bremena 3 mesec, testot mi izleze pozitiven po 14 dena docnenje...taka da rano ti e za test
Ne e tocno. Testot se pravi so prva mokraca ako sakas da pokaze tocno. Tamu ima nekoi pravila, ne e kako nas ke ni tekne
Најобичниот тест од 50 денари ми покажа позитивен направен попладне у 5. Surecheck се прави во било кое време,на самиот тест пишува
Новите тестови навистина може кога било да се прваат. Порано може беше со прва мокрача, ама на новите не. Само за членката е рано да и покаже позитивен тест општо, 10 дема прошле од односот, шо се вика не се закачило уште. Треба да почека прво да види дали ќе добие, сега од апчето хормоните у таван
Здраво, мојот дечко сврши надвор од мене, но пред да се избрише се допираше на мене(долу). Ми е страв да не има шанси за бременост, а не сакам да пијам апче ако нема потреба, а за три дена треба да добијам менструација. Ве молам совет..
Здраво. Доколку при секс остане кондомот при вадењето, можев да го извадам со рака, но дали има некоја шанса спермата да влезе внатре и дали да пијам апче, дали се купува без рецепт и за колку часа после односот се зема?
Може, со рецепта се зема од матичен но имам слушнато и дека без рецепта некаде го даваат. Што побрзо се земе поголема е шансата за негова ефикасност.