Нормално е, хормонско апче си се напила. Плус психа ти е, од што мислиш. Олабави се, два дена поминаа, не си бремена.
Здраво, значи така јас имав односи со партнерот на 1ви сега, но за жал се деси тоа да кондомот ни излезе и тој сврши во мене, јас одма се напив апче норлево, а и мојата овулација беше завршена тоа го пратам на апликацијата Flo што досега прилично точно ми покажува. Е сега дали апчето ќе делува, и денеска плус имам болки во градите и стомакот. Треба да ми дојде на 14ти овој месец. некој одговор
Не прашувај исти прашања 10 пати, одговорено ти е, и пак истото прашање. Зошто не праша доктор што и како може да се случи од апчето, пред да го испиеш? Хормонско апче е, и нормално е гради и стомак да те болат, може да ти се поремети и циклус. 99% делува апчето, и секогаш за се постои 1% сомнеж. Никогаш не се знае. Не смееш да пиеш апче наредни 6 месеци, чисто како инфо.
Треба да делува но имам пријателка која покрај апчето сепак остана трудна. И не се лапаат како бомбони тие апчиња зашто се хормонска бомба
Сакам да прашам искуство од Норлево? Дали е можно од Норлево цели 2 недели да ми касни. Направени 2 теста негативни.
А зошто не ги читате упатствата од апчињата, особено норлево и сличните, туку сако ги голтаре ко пез бонбони?
А вие викате дека не сме прочитале упатство? Го прочитав упатството и јасно ми е само прашав за мислење. Немора да паметувате ако немате совет од искуство. Поздрав
Па ако си прочитала упатство ќе знаеше дека ќе ти се измести циклуспт и како влијае. Башка скролни нагоре има 200 исти прашања. Поздрав
Здраво феминки пишуам тука порадии страв со дечко ми на 02.11 имавме односи и бев два дена пред овулација секако со заштита имавме однос од кога завршивме јас осетив спремна незнам како но по мирисот беше сперма кондомот беше океј но ме плаши дека се има излизнато спремата од него...за да не ме јаде мисла одма после 6 чаша испив норлево после една недела добив како исцедок кафеав со црвена крв два дена и потоа црна и ми траеше 6 дена ...прашање ми е дали има место за паника и сомнеж? направив тест после 17 дена од односот беше негативен незнам зашоо ме мава психа