devojki hellp imav ne zastiten odnos pijani bevme so decko mi ne se sekjavavme dali svrsil vo mene . Se napiv norlevo okolu 30h posle nezastiteniot seks . seksot ni bese na 15 feb a mene deneska na 20 feb treba da mi dojde . Mozno li e da mi kasni radi norlevo i koga ke bide najdobro da go napravam testot za bremenost
Можно е да ти касни од норлевото секако. Ефективно е до 72 часа. Сепак почкај. Рано е и за тест. Доколку ти касни две недели тогаш прави
Дали е можно веќе 23та ден да ми доцни. На 12 ден мислам беше од доцнење направив тест за бременост беше негативен. Зарем може толку од апчето да доцни, незнам дали да правам уште еден тест. Ве молам за помош ваше мислење.
Mene ne mi docnese od nego od kako go ispiv dobiv posle edna nedela i sleden mesec na tocna data si dobiv ciklus
Tи благодарам за споделеното искуство. Навистина незнам што да мислам некако долго време ми е што ми доцни. Некаде прочитав дека може и до месец-два да доцни. Инаку тестот го правев попладне, дали може грешка да кажува, сепак мислам по 12 дена доцнење во кој период од денот да се прави позитивен ќе биди. Поздрав
na 12 dena docnenje ako bese trudna ke imase apla dve crveni jaki crti..no otidi si na ginekolog da si ja znaes pricinata i jas taka panicev na 4 dena docnenje psihata e strasna rabota