после 14 дена од односот направи тест и ќе знаеш дали си или не си. Земи си Sure Check најточни се и се прават во секое време од денот . Еве јас чекам до Понеделник да се направат 14 дена па да земам тест,го испив апчето после 7-8 часа али сеуште сум во паника
офф леле... тогаш ке чекам уште 1 недела па ке правам тест... тешка ситуација мора да делува апчето ? мене така ми кажаа дека е 100% сигурно...
Делува апчето. Сигурно. Сеа сигурно не си ти тој баксуз еден у илјада па да те промаше нели? Делува немај гајле, не се грижи за тоа
јас испив едно во јануари и едно сега во февруари ... немав избор а знам дека е многу штетно али ете така испадна ако е "нож до коска" што ќе правиш ......
Пиев Норлево на 19.02. Последната менструација ми беше на 08.02. Денес пак добив...дали е нормално толку брзо пак да добијам?
Ме интересира дали имаш некои непосакувани дејствија како што се вртоглавици, главоболка... а инаку не паничи за џабе веќе извесен период те читам многу си напната и од тоа може да ти задоцни опушти се сигурна сум дека не си бремена
за среќа денес добив иначе немав никакви непосакувани дејствија нормално ми беше се али по 1 ден почнаа да ме болат јајниците . незнам дали тоа било поради студот (секогаш,баш секогаш се смрзнувам) или било од апчето.
хахаха тоа може да ти го потврди дечко ми .. кога еднаш од такт го извадив кога вриштев и плачев дека добив хахаха и овој пат бев многу среќна али мислам дека ме држи депресија хахахаха
kaj mene nema nikakvi promeni apceto neznam dali dejstvuvalo veke 8 den mi e od koga go ispiv....dali mora da se prokrvari test ke napravam za edna nedela ama mi e cudno deka nema nikakvi promeni!!! neznam sto da mislam...
врати малку низ темава не биди мрзелива сите истото прашање го поставувате значи не МОРА да прокрвариш нити да те боли главата или да добиеш вртоглавица.сите овие се несакани дејствија така да немораш да имаш нешто од истите за да знаеш дали делувало или не ете јас до сега сум немала несакани дејствија па се е во ред опушти се и направи си тест
Дечки да ве прашам нешто..денеска имав сексуален однос со мојот дечко,пред да сврши..заглави неколку секунди на влезот од вагината,прснало малце(иако не е сигурен за тоа) и му е страв да не останам бремена,јас му реков дека нема зашто да паничи толку затоа шо мислам дека немаше ништо посебно..и ми рече за сигурност да сум купела ампула што се пие во рок од 48 часа после односот,како се вика и колку е? и што мислите вие?
Dali na nekoja od vas i se slucilo od koga ke go ispie apceto(norlevo)da ne prokrvari i da i docni menstruacijata 5 dena...me bolat samo gradite i cat pat me stegaat jajnicite...???
мојот гинеколог ми кажа дека, ако во случај после испиеното Норлево не прокрвариш значи немало потреба да се пие ( али јбг од каде да знаеме ) така да без грижи немора да се прокрвари
SS se nadevam deka ke bide se ok!!!! najveke me faka strav sto mi kasni skoro nedela ((se nadevam ne sum tolkav baksuz!