1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178

да, јас кога правев, напавив 3 теста и сите имаа по една линија. Жената кај што одам на гинеколог ми го има кажано ова, дека најчесто негативно лажен може да излезе, но позитивно лажен не, и исто така дека безразлика каква е, доколку има траги на 2ра линија најверојатно се работи за позитивен тест за бременост. Сепак направи си уште еден тест барем, и обавезно закажи си на гинеколог. Ти посакувам се најдобро, па пиши што ќе бидне. :)

2. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    lele sto ke bide vtorata linija mi e ocrtana sto ke pravam ne mi se veruva deka jas od tolku mn slucaevi ostanav trudna :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( se razocarav!!!!kakva li sreka imav,,ni norlevo ne me spasi

3. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    не паничи и направи уште еден тест и обавезно консултирај се со лекар! А што се работи до Норлеово, сигурно премногу касно си ја испила таблетата, како што знам Норлеово се ефикасни многу. Сепак за да бидеш сигурна консултирај се со стручно лице!

4. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    go ispiv posle 36 casa ama ete ke odam i na exo pregled...da vidam da se osiguram ama i vtorata linija se poznava fala na pomosta

5. rainbowlove

rainbowlove Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    dobiv uste vcheraa jeeej :))

6. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Извини не сакам да те плашам,ама и јас кога останав бремена го направив Cheksyre и исто така втората линија беше ептен малку розеникава,оди на ехо па пиши што ке ти каже.....
    Се надевам ке биде онака како што посакуваш,стискаме палции :up:

7. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    ahhh da da taka e rozenikava sega otidee decko mi da mi kupi uste eden test nikogas vo zivotot ne mi bilo volku tesko..ti sto napravi koga ostana bremena???se porodi??

8. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Да да посакувана ни беше бременоста,не бевме во брак ама верени бевме,сега малата има една годинка :)
    Ајде не се секирај,ке најдете решение,ај направи го тестот и пиши може негативен ке биде ;)

9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ајде направи го и другиот тест и не паничи, за се има решение. Направи и пиши ни. Чудно апчето да не делова, можда касно си го испила, а во плодни денови ли беше?

10. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    super za vas,davi e ziva i zdrava,,,ke vi pisam obavezno samo da mi go donesat testot...neznam sto bi pravela doklku e taka..da sum bremena!!!imam 21 god!godinite ne se ni bitni..abortusot ne e ubava rabota spored mene...ah sega mi e tolku tesko toa ne moze da se opise so zborovi..

11. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    mislam deka togas ne bev vo plodnite denovi

12. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    1.092

плодните денови се од прилика, никогаш не треба да се ослонуваме на тоа, никој не ти гарантира дека е баш така, организмот не е баш математика

13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ајде направи го тестот и пиши ни. Се надевам дека не си исклучок кај апчето туку си исклучок во точноста на тестот. Не се нервирај за се има решение ( знам дека сега ти е тешко и дека овие зборови ништо не ти значат, но знај се ќе се среди барем во денешно време тоа е лесно)

14. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Ако сте во сериозна врска немој во никој случај да се решите за абортус,па и да не е толку сериозна врската бебето ке ве зближи уште повеќе :) а ова за годините нема врска,јас останав бремена на 19 :lol:

15. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    eve go cekam uste testot...bas mi e milo sto ste ostanale zaedno retki se maskite koi bi prifatile takvo nesto...fala mn sto mi pomagate mi davate nadez ...ke vi pisam sto ke bide so rezultatot od testot nabrzo

На vickyy90 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Можам да замислам како ти е сега и дека си вознемирена ама без паника смирено.Чекаме одговор.

17. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    go napraviv i drugiot test linijata kaj bukvata c bese crvena a kaj bukvata t bese epten bleda po bleda od 1 test...seuste si davam nadezi ne treba ic li da se poznava????

18. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Ич не треба да се познава :^)

19. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Жал ми е 123asd што не излегува тестот негативен :| Но штом под t има било каква линија како што ти реков најверојатно се работи са бременост... Сега е време да закажеш за на ехо и да видиш што понатаму. Ти посакувам се најдобро па информирај не што ќе биде...

20. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    fala vi mnogu ....sto mi pomagate za 2 dena ke odam na exo pa ke vi kazam sto ke bidne