1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    А нели можеш уште утре да отидеш, да не чекаш до понеделник барем со сигурно ќе си знаиш на што си

2. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    nemam plavi kartoncinja nema da mi gi donese sefot do utre zatoa!!!ali ke vidam ako gi najdam starite taa zenata mi rece nema problem...

3. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ама не е проблем за картончиња веќе не ги ни бараат, а можеш и накнадно да однесеш

4. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    лелее срцкаа :( ајде што е тоа ке најдете некое решение...

5. wildrose93

wildrose93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    Луѓе дај зборите колку пари е и кај да го најдам тоа норвелото оти без акл останав душата си ја извадив читајки ги коментарите не смеам да ризикувам макар и да нема ништо

6. riba79

riba79 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    1.466
    Допаѓања:
    5.303
    девојче ти си бремена ,оди на гинеколог доколку сакаш да абортираш мора побрзо...мн.ме е жал ама мора да одлучиш што понатаму... :!:

7. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    Околу 494 денари е, можеш да го најдеш во било која аптека, еве оди во зегин со сигурност ке ти дадат и без рецепта.

8. Srcka3

Srcka3 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Здраво, Имам едно прашање испив апче за ден потоа после 20 часа после односот , мислев дека има потреба од апчето после два дена имав многу јаки болки и ми се лошеше , а по земањето на апчето немаше никаково крварење .А од секогаш сум имала редовен циклус ,треба да ми дојди сега на 7ми . Сега прашањето ми беше дали е можно да ми касни и колку ?

9. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Можно е да ти касни и повеќе од 7 дена,нормално е,апчето содржи многу хормони...а штом не си прокрварела значи немало потреба да го пиеш

10. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    da da napraviv 3 testa i site mi go pokazaa istoto deka sum bremena,vo vtornik ke odam na ginekolog pa ke vidam sto ponataka ... prvo da se konsultiram!!!norlevoto vo mojot slucaj ne mi pomogna zatoa devojki pazete se samite vie!jas nemav sreka!

11. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Ништо тоа е што е ;)
    Зборевте ли со дечко ти што понатака???? се надевам не планираш абортус...ама јас не сум тука да ти солам памет што да правиш,ваше е да одлучите :) позз :*

12. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    uste nemozam da si poveruvam!pa zborevme on vo se ke me podrzi samo doma kako ke im go soopstam toa lele neznam mn mi se placeeee :(

13. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Ајде па тоа е најубаво нешто,штом сте заедно и се подржувате....а за дома па кажи им не се мисли сепак имаш 23 години така?? би се израдувале....СРЕЌНОО :)

14. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    21 godina imam :worried:SS of lele kako ke im kazam :) sakam da te prasam nesto!!posto ti si bila bremena ti se napi li norlevo ? poso kaj mene ne deluvase i sum bremena...sega imam bolki vo gradite kako da mi se zgolemeni i stomakot po nekogas me zaboluva dali e toa ok sakam da znam ti mozes da mi pomognes

15. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Да да посакувана ни беше бременоста,не бевме во брак ама верени бевме,сега малата има една годинка :)

Па да од тоа ти е болки во долниот дел на стомакот,и сега уште повеќе од нервоза...нормално е
    А за Норлевото незнам зошто не ти делувало??? ете така требало да биде :)
    Јас лично никогаш немам пиено Апче за ден потоа

16. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    fala mnogu mi pomogna :) cim ne deluvalo taka trebalo da bide....a mi rekoa 100%sigurno ama ete vaka trebalo da bide so mene

17. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Мене сега друго ми го мати паметот...
    Обавезно да и кажеш на докторката дека си пиела Норлево.
    Ова е прв пат некоја девојка (барем на форумов) да остане трудна и покрај тоа што пиела апче.
    Дали би било штетно по плодот,а?
    Не сакам да те плашам, ама подобро да се спречи него да се лечи.
    По некоја логика, ако тоа апче е да го уништи плодот, постои веројатност (логичка) дека можеби му има наштетено на плодот, но не и уништено .?
    Ако плодот постои...
    Што знам

18. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    da da se ke i kazam se sto mi se desilo i sto sum napravila se nadevam deka koga veke sum trudna se ke bide ok...apceto ne deluvalo i toa e toa!!!ama bar sega dodeka sum trudna da nemoze da mi zadade uste po golemi teskotii

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    123asd те читам веќе некој ден. Не знам конкретно за проблемот како да те советувам, според коментариве мене ми делува и дека одлично се држиш со целава ситуација. Биди силна.

Друго што сакав да ти кажам, бидејќи ми е многу чудно тоа дека апчево не делувало, дали си сигурна дека бременоста не е од некој претходен сексуален однос со партнерот?
    Ајде нека ти е со лесно што и да е.
    И пиши ни утре што ќе направиш. Поздрав.

20. 123asd

123asd Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    7
    ne e od pretohden bidejki imav ciklus toa se desi od koga mi zavrsi ciklusot posle 15 dena tocno znam na 10 februari se desi toa go ispiv apceto posle 36 casa ama ete ne deluvalo sega sme veke mart...3 testa site pozitivni...gradite me bolat zgolemeni mi se dolniot del me boli po malce kicmata :worried:SS mora samo da bidam silna!!!da si najdam resenie koe ke bide nasjsoodvetno