Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Другарка ми имаше крварење после точно една недела од кога го испи апчето. Не знам дали и беше кафеаво, ама количински беше помалце и не беше менструација, значи само крварење нити имаше болки како при нормална менструација, нити па и беше тогаш термин за добивање. И наредниот месец мислам дека не доби воопшто, тек после тоа почна нормално да си добива. Така да голема е веројатноста да е од апчето.

2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    И јас мислам дека е од апчето, ама нели можеш веќе да провериш со тест? Барем да си бидеш мирна... :)

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Рано е уште за тест, иначе одма не чекам јас. :D

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Јас мислам дека треба да ти дојде... :?: Само еднаш имам пиено од ова апче, и знам малце ми го проемети циклусот за неколку дена, е сега не памтам дали порано ми дојде или покасно.Ама чим си се напила апче 99% гајле немаш :) :)

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    ej i mene mi dojde i to ne mi e samo onaka kafeavo tuku mi teci,isto kako i ko ke mi dojdi i me bolese stomakot....toa znaci deka apceto dejstvuvalo taka?deka imalo neshto vsusnost takaaa?

6. barbiegirl123

barbiegirl123 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    86
    zdravo imam mnogu ne redovni menstruacii i ednas koka bev na doktor mi kaza da si napijam dva paketi od diane 35...ama jas ednata ja piev mi se sredoa mensturaciite ama vtorite ne i taka povtorni pocnaa da mi docnaat po 2 3 nedeli...sega gi kuptiv povtorni diane 35 i gi pijam od prvot den na menstruacijata ama imam mngou kafeac iscedok,,,dali e normallno ova ?

7. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    имаш друга тема за ова прашање оваа е за ден потоа апчето....а инаку требаше двете да ги испиеш оти е штетно така само еден месец да ги земеш, а очигледно и еве пак така ти се напрај и сега имаш кафеав издецок од дијането шо ги земаше,нормално 2,3 дена да ти касни мене по недели ми касни не можи секогаш точно да ти иди,има да на некој му иди и се ретки.
    п.с.Пиши на кирилица инаку ;)

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Сакам само да прашам, апчето има дејство во првите 72 часа така? А има ли врска на пример дејството да е поголемо во првите 24 а потоа да се намалива или исто влијае? :)

9. Jellena

Jellena Активен член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    денеска испив апче за ден потоа. дали ќе имам некакви промени во мојот организам или нешто ?

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Колку порано го испиеш апчето толку се поголеми шансите да делува. Најсигурно е во првите 24 часа, потоа дејството се намалува.

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LoveMyMan

LoveMyMan Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1

На 13.04 се напив Норлево по помалце од 20 часа од ризичниот однос, немав никакви несакани дејства и ми дојде во предвидениот рок(вчера). Меѓутоа крвта не е баш во течна состојба и има малце невообичаен мирис, па сакам да прашам дали сето тоа е нормално и дали има место за паника?? :^)

На teddytea му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Штом ти дошло, добро е, нема зашто да се секираш :) А и си го испила апчето на време, така да можно е тоа да е од него. Јас откако го испив, кога добив ми беше по бледа крвта а за мирис не сум приметила.

На LoveMyMan му/ѝ се допаѓа ова.
  13. aaleksaandraa

aaleksaandraa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    34
    Да мирисот е од апчето , и јас забележав веднаш одкако добив. Се секава мирисот дека е од апчето, некако невообичаен е , ама битното е што си добила, за миризбата ќе ти помине за некој ден. Уживај

На LoveMyMan му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LoveMyMan

LoveMyMan Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    :) Фала ви многу, баш ми олесна :D :*

15. ofofoff

ofofoff Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Pomossssssss ! Zafcera negdeka okolu 12h popladne imaf odnosi so de4ko mi.. toj sea misli deka neshto ostanalo vo mene :worried: nemashe zashtita.. moze li da go ispijam deneska apceto, on da mi go donese nakaj 16h ?????

16. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Да бе можеш, тоа апче е сипи напиј се и се пие во рок од 72 часа
    А како тој мисли, не е сигурен, не знае како се прават деца?!? Дај му некоја литература да прочита.
    Битно ти вчера се изеба во 12 часот па сега кљукај се со хормони, па и да те откачи ич да не ти биде криво ;)

На baby-star му/ѝ се допаѓа ова.
  17. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Норлево најсилно дејство има 24 часа после односот, ама не значи дека после тоа нема дејство, само малку послабо е. Ако го испиеш околу 16 мислам дека ќе биде ок.
    п.с. Норлево не се бонбони бе деца,бомба од хормони се, пред да стигнете до норлево информирајте се и за други начини на заштита.

18. ofofoff

ofofoff Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    offf mi olesna ... FALA MNOGU !

19. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    15
    јас синоќе имав незаштитен секс ии отиде од спермаа внатре.иначе имам менс вчера ми беше 4ти ден ама ми трае по 5-6дена што значи не ми беше слабо крваренјето но не и мн јако како првите 2 дена.. дали да испијам апче ден потоа и да си бидам мирна??

20. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    :clap: Испиј си го, наклукај се хормони и биди си мирна.. |( Колку лесно си ги сфаќате ова со апчево. Јас знам дека е измислено да спречува несакана бременост, но НЕ Е НАЧИН ЗА ЗАШТИТА!
    Сериозно почнувам да се нервирам за прашањава. Изгуглајте малку сајд ефектс на Норлево!

На despi95 и Filiposka им се допаѓа ова.