Другарка ми имаше крварење после точно една недела од кога го испи апчето. Не знам дали и беше кафеаво, ама количински беше помалце и не беше менструација, значи само крварење нити имаше болки како при нормална менструација, нити па и беше тогаш термин за добивање. И наредниот месец мислам дека не доби воопшто, тек после тоа почна нормално да си добива. Така да голема е веројатноста да е од апчето.
Јас мислам дека треба да ти дојде... Само еднаш имам пиено од ова апче, и знам малце ми го проемети циклусот за неколку дена, е сега не памтам дали порано ми дојде или покасно.Ама чим си се напила апче 99% гајле немаш
ej i mene mi dojde i to ne mi e samo onaka kafeavo tuku mi teci,isto kako i ko ke mi dojdi i me bolese stomakot....toa znaci deka apceto dejstvuvalo taka?deka imalo neshto vsusnost takaaa?
zdravo imam mnogu ne redovni menstruacii i ednas koka bev na doktor mi kaza da si napijam dva paketi od diane 35...ama jas ednata ja piev mi se sredoa mensturaciite ama vtorite ne i taka povtorni pocnaa da mi docnaat po 2 3 nedeli...sega gi kuptiv povtorni diane 35 i gi pijam od prvot den na menstruacijata ama imam mngou kafeac iscedok,,,dali e normallno ova ?
имаш друга тема за ова прашање оваа е за ден потоа апчето....а инаку требаше двете да ги испиеш оти е штетно така само еден месец да ги земеш, а очигледно и еве пак така ти се напрај и сега имаш кафеав издецок од дијането шо ги земаше,нормално 2,3 дена да ти касни мене по недели ми касни не можи секогаш точно да ти иди,има да на некој му иди и се ретки. п.с.Пиши на кирилица инаку
Сакам само да прашам, апчето има дејство во првите 72 часа така? А има ли врска на пример дејството да е поголемо во првите 24 а потоа да се намалива или исто влијае?
Колку порано го испиеш апчето толку се поголеми шансите да делува. Најсигурно е во првите 24 часа, потоа дејството се намалува.
На 13.04 се напив Норлево по помалце од 20 часа од ризичниот однос, немав никакви несакани дејства и ми дојде во предвидениот рок(вчера). Меѓутоа крвта не е баш во течна состојба и има малце невообичаен мирис, па сакам да прашам дали сето тоа е нормално и дали има место за паника??
Штом ти дошло, добро е, нема зашто да се секираш А и си го испила апчето на време, така да можно е тоа да е од него. Јас откако го испив, кога добив ми беше по бледа крвта а за мирис не сум приметила.
Да мирисот е од апчето , и јас забележав веднаш одкако добив. Се секава мирисот дека е од апчето, некако невообичаен е , ама битното е што си добила, за миризбата ќе ти помине за некој ден. Уживај
Pomossssssss ! Zafcera negdeka okolu 12h popladne imaf odnosi so de4ko mi.. toj sea misli deka neshto ostanalo vo mene nemashe zashtita.. moze li da go ispijam deneska apceto, on da mi go donese nakaj 16h ?????
Да бе можеш, тоа апче е сипи напиј се и се пие во рок од 72 часа А како тој мисли, не е сигурен, не знае како се прават деца?!? Дај му некоја литература да прочита. Битно ти вчера се изеба во 12 часот па сега кљукај се со хормони, па и да те откачи ич да не ти биде криво
Норлево најсилно дејство има 24 часа после односот, ама не значи дека после тоа нема дејство, само малку послабо е. Ако го испиеш околу 16 мислам дека ќе биде ок. п.с. Норлево не се бонбони бе деца,бомба од хормони се, пред да стигнете до норлево информирајте се и за други начини на заштита.
јас синоќе имав незаштитен секс ии отиде од спермаа внатре.иначе имам менс вчера ми беше 4ти ден ама ми трае по 5-6дена што значи не ми беше слабо крваренјето но не и мн јако како првите 2 дена.. дали да испијам апче ден потоа и да си бидам мирна??
Испиј си го, наклукај се хормони и биди си мирна.. Колку лесно си ги сфаќате ова со апчево. Јас знам дека е измислено да спречува несакана бременост, но НЕ Е НАЧИН ЗА ЗАШТИТА! Сериозно почнувам да се нервирам за прашањава. Изгуглајте малку сајд ефектс на Норлево!