Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    До апчето може да почнат да и растат мустаќи, да и се зголеми впивачката моќ на кожата, така да ќе може да останува бремена и од самиот допир на твоите тестиси.

Сериозно, хормони се во прашање, си пишува таму несакани последици.

2. zuzbuz

zuzbuz Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Некој кој го има упатсвото да каже кој се несакани дејства на Норлево.... Затоа што го фрлив јас ..а неможам да ја исконтактирам другарката што работи на Гинекологија затоа што е надвор од државата...

3. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261

Ништо нема да се случи нека го испие апчето,нареден пат може да и закасно малку и може некое влакненце плус да и порасни....овие се хормонални апчиња и не се користат редовно........и нареден пат КОРИСТЕТЕ КОНДОМ......поздраво е а и поекономично ;)

На zuzbuz му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sanja9911

Sanja9911 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Девојки 7 дена одкако го испив апчето Норлево ми се појави кафеав исцедок, нешто слично како кога ми доаѓа е сега за менструацијата е премного рано треба на 19 јуни да ми дојде :/ Што треба да значи сега овој исцедок ?

5. aniot

aniot Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    какви апчиња да купам за ден потоа?да не се штетни?
    инаку треба да добијам веќе ..ама што си е сигурно да се напијам?

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Па и немаш некој голем избор :)
    Норлево е апчето што го бараш... а за штетноста оставам на твојата проценка.

7. aniot

aniot Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    дали е ефикасно?Некои велеа дека можиш и да крвариш а и наредниот период може да ти касне од нив?

8. Kitty18

Kitty18 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Здраво :) па вака, сношти имавме со дечкото секс со кондом. али не забелезавме оти се скинал :worried: кога веќе му идаше да свршит ми рече тргни се, се тргнав јас и тогас поцна да прска :worried: е сега прашањето ми е, дали да се напијам норлево, оти ми е страв да не има нешто? сметам дека 80 % нема ништо бидејќи се тргнав на време уште пред да сврши али се плашам. ке ве молам за совет.. и тоа е ефикасно и после 72 часа од односот така? пошо ако треба да пијам ке се напијам утре, а ќе се поминати отприлика 36 саати. :worried: хелп ми!

9. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Јас мислам дека нема потреба да пиеш Норлево, зошто нели не свршил во тебе. :) Не се грижи, нема потреба во случајов од нервози. Јас мислам дека не треба да пиеш Норлево.

10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

A бе не е :coffee: тоа да си пиеш кога сакаш.Зошто си правиш лоши филмови .Ова со норлеово некако си го сваќате како безгрижен секс .... :x

На slavica999 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Kitty18

Kitty18 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Нема врска, секогаш практикуваме безбеден секс, што подразбира употреба на кондом. Али ете се случи по прв пат да ни се скини. Не сврши во мене, свесни сме и двајцата дека нема нишо, ама се уплашив. Сепак фала Ви :)

12. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

Kitty18"]Вчера пробавме анално, не ме болеше а не бев ни спремна за тоа, али бев под дејство на малку алкохол и онака помина само. Филингот не беше некој посебен, али којзнае можеби наредните пати ке биде поубаво

Мислам дека глумис лудило тука :rofl:

13. Kitty18

Kitty18 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    што те доведе до тој заклучок? да јас бев пијана, и тоа многу. бевме во кола, се попаливме, си стави кондом тој и си работеше. не беше пијан :!: па пробавме анално, не го сакав тоа али тој ајде ајде. и после ми вика ајде во пич**. па ми го стави и таму и покрај тоа што знаев дека можам да закачам некоја инфекција. и така помина приказната која очигледно била интересна за тебе и си довел не баш соодветен заклучок ;) поздрав дволичен!

14. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    10.905
    Не ве разбирам што правите со ова норлево.Мислите ајде ќе се ропаме нема гајле од назад на пред па пак назад нема потреба од кондоми и никакви други контрацепции.Мислите го пиете апчето и после безгрижно на втора рунда.Женски дај малку едуцирајте се околу сексот и сите инфекции со него,па не е само бременост.А не овде после дали сум трудна,ми касни,ми се врти,ме стега,ме боли.. :!:

15. Srcka3

Srcka3 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Здраво Феминки, Имам едно прашање ако можите да ми одговорите .Се напив Апче за ден потоа пред 4 месеци и од тогаш наваму не ми иди на 28 дена туку на 25 т.е порано 3 дена , а до тогаш имав скроз редовен циклус . И од кога го испив апчето повеќе пред да ми иди не ме боли никако стомак и дали можи одма кога ке ми заврши да ми бида плодни денови .Ме интересира дали сето ова е од апчето и дали некогаш ќе ми се нормализира циклусо на 28 дена како со ми беше пред тоа . Фала Поздрав

16. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Може да ми кажете од прилика колку пари се апчињата?

17. Kitty18

Kitty18 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    500 денари :)

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Феминки ај мислење да слушнам :) на 22 имав однос со дечко ми, е сега кондомот беше пукнат, тој вели се тргнал на време ама беше по втор пат така да можеби предсемената истекла во мене. Утре дента правец аптека и за прв пат се напив норлево. Но немам никакви симптоми да знам дали делува.. :worried: читам еве на некои им се лошело, некои стомак ги болело, некои одма после тоа добиле.. мене ништо. Требаше вчера да добијам ама не добив :worried: има место за паника? знам дека може циклусот да ти се измести, но јас па не осетив ништо од тоа да ми се лоши или стомак да ме боли.. :worried:

19. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Да ти се лоши или стомак да те боли се некои нус појави од апчето...добиле веднаш затоа што апчето делувало кон несакана бременост....
    Ќе ти дојде.

20. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    и минатиот месец ми каснеше од стресови па место на 1ви на 6ти добив.. може ли и тоа да влијае што уште немам добиено? :worried: