Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Може, стресот и те како влијае на менструација т.е доцнење. Ако си добила на 06,06 сега би требало околу 04,07

2. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Фала многу :* се надевам дека ќе добијам :)

3. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    по 10 години заштитени односи се случи глупост синока ПУКНА КОНДОМОТ а он сврси внатре а мене баш 15 ден од циклус евесега ке земам апче за ден потоа знам дека не еубаво свеснасум ама свесна сум дека ако не се напијам ке сефати сигурно затоа казете ми како да го побарам воаптека и шо цена е инаку прв пат ке бидам приморанада го испијам

4. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    По 10 години заштитени односи, а пишува дека имаш 18 години. :^)

:D Да не мислеше по 10 месеци заштитени односи, или многу напредна ми си? :D

5. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Леле луѓе што секогаш се фаќате за годините, не мора да значи дека точните ги пишува. Најчесто ставаат 18 зашто тоа е минималната граница за членство на форумов нели, барем така стои па сеа...
    Не верувам дека некој толку се замара со точната бројка.

6. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Може да стои и 15 години, нема врска тоа.
    Не дека ме заболе и да има 18 и 28, чисто ми се заебава вечерва. :D

7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Нема минимална граница за членство на форумов.

8. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    немам намера да се контрам и докажувам имам 28 години и 2 деца позади себе а ти lacrimosa ако имаш одговор за моето прашање и си со добра војла би било пожелно совет да дадеш ако си во можност мислам ако не здравје инаку да го земав и испив апчето немам некои несакани дејства до сега па за понатаму незнам

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Епа наздравје да ми ти е ако си го испила, ако делува ќе добиеш кога треба или порано од тоа, ако не ќе си имаш трето детенце. :wasntme:

10. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    здравје ако е писано да се роди трето ке се роди хахахахха а и не етолку страсно хахха
    фала за одговорот

11. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    Имам слушнато за апчиња што имаат 24 h рок, после односот, а што читам овде Норлево 72 h. Дали знае некој за тие 24 h, или Тие апчиња се Норлево, ве молам некој ако знае нека ми каже! БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД

12. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Незнам кои се тие за 24 часа после однос, јас ги знам само Норлево, и мислам дека само тие постојат. Што побрзо го испиеш, посигурно е, дејството било најголемо првите 6 часа после однос, мене така ми кажаа. Земи си Норлево и немај гајле ;)

13. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    Благодарам многу, позз :*

14. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Ќе пишам и тука, секогаш имаме заштитен однос ама овој пат не :( е сегаа дечко ми првиот пат сврши најнормално ме извести и се, но настојуваше за втор пат јас нејќев дека без кондом.. он некако го стаи не цел јас осетив нешто топло а он 100 % тврди дека не е спрерма дека нема у мене, незнам ме фаќа паника, ми вика да земам апче но незнам, што мислите има потреба, и дали има шанси за бременост ? Иначе проверив за плодни денови пишува минимални прв ден.. совет :(

15. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    јас би земала...што си е сигурно, сигурно си е. освен ако не планирате бебе :D

16. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Да не биде за ништо пиење апчето, иначе кога запаливме светло немаше сперма... незнаммммм :(

17. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    до сега 3 пати иам пиено,на растојание околу 4-5 месеци.само првиот пат беше стварно потребно,последниве 2 пати искрено од страв го испив. 2риот пат мислев кондомот се лизнал,и 3пат дека истекло.живи глупости се каам многу.ама па се плашев.Дали е можно да имам проблеми за деца ,понаака? :?: :?: :?: :| :|

18. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Два дена откако го испив апчето а немам никакви болки во стомакот ништо ништо едино првиот ден само што го испив чуствував подуеност, а дечко ми ми го фрлил упатството :devil:
    Сакам да прашам откако ќе го испиеш апчето после 5дена треба да добиеш безразлика дали си имала овој месец или .. ?
    И дали има потреба да се оди на гинеколог ? Зашто ме напна заедно да сме иделе..
    Фала однапред :* :)

19. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Девојки да ве прашам нешто. Сеуште сум немала односи, но следната недела ќе одиме со дечко ми на одмор па ете можеби ќе се деси нешто, па сакам да купам уште од тука апче за ден потоа за секој случај ( недај боже да ми треба) но многу ми е страв од бременост па што е сигурно, сигурно е :)
    Сакав да ве прашам колку пари е апчето, и дали мора рецепт ?! :^)
    А, да , и нешто прочитав две апчиња.. Како оди тоа прво едното па другото? :)

20. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Апчето се вика Норлево, чини 495 денари, и не е потребен рецепт. Не, не се две апчиња, едно малечко е, и се пие во рок од 72 часа после ризичен однос. Во првите 6 часа дејството е најголемо.
    Јас би ти препорачала да си купите кондом наместо апче за ден потоа. :)