Може, стресот и те како влијае на менструација т.е доцнење. Ако си добила на 06,06 сега би требало околу 04,07
по 10 години заштитени односи се случи глупост синока ПУКНА КОНДОМОТ а он сврси внатре а мене баш 15 ден од циклус евесега ке земам апче за ден потоа знам дека не еубаво свеснасум ама свесна сум дека ако не се напијам ке сефати сигурно затоа казете ми како да го побарам воаптека и шо цена е инаку прв пат ке бидам приморанада го испијам
По 10 години заштитени односи, а пишува дека имаш 18 години. Да не мислеше по 10 месеци заштитени односи, или многу напредна ми си?
Леле луѓе што секогаш се фаќате за годините, не мора да значи дека точните ги пишува. Најчесто ставаат 18 зашто тоа е минималната граница за членство на форумов нели, барем така стои па сеа... Не верувам дека некој толку се замара со точната бројка.
Може да стои и 15 години, нема врска тоа. Не дека ме заболе и да има 18 и 28, чисто ми се заебава вечерва.
немам намера да се контрам и докажувам имам 28 години и 2 деца позади себе а ти lacrimosa ако имаш одговор за моето прашање и си со добра војла би било пожелно совет да дадеш ако си во можност мислам ако не здравје инаку да го земав и испив апчето немам некои несакани дејства до сега па за понатаму незнам
Епа наздравје да ми ти е ако си го испила, ако делува ќе добиеш кога треба или порано од тоа, ако не ќе си имаш трето детенце.
здравје ако е писано да се роди трето ке се роди хахахахха а и не етолку страсно хахха фала за одговорот
Имам слушнато за апчиња што имаат 24 h рок, после односот, а што читам овде Норлево 72 h. Дали знае некој за тие 24 h, или Тие апчиња се Норлево, ве молам некој ако знае нека ми каже! БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД
Незнам кои се тие за 24 часа после однос, јас ги знам само Норлево, и мислам дека само тие постојат. Што побрзо го испиеш, посигурно е, дејството било најголемо првите 6 часа после однос, мене така ми кажаа. Земи си Норлево и немај гајле
Ќе пишам и тука, секогаш имаме заштитен однос ама овој пат не е сегаа дечко ми првиот пат сврши најнормално ме извести и се, но настојуваше за втор пат јас нејќев дека без кондом.. он некако го стаи не цел јас осетив нешто топло а он 100 % тврди дека не е спрерма дека нема у мене, незнам ме фаќа паника, ми вика да земам апче но незнам, што мислите има потреба, и дали има шанси за бременост ? Иначе проверив за плодни денови пишува минимални прв ден.. совет
до сега 3 пати иам пиено,на растојание околу 4-5 месеци.само првиот пат беше стварно потребно,последниве 2 пати искрено од страв го испив. 2риот пат мислев кондомот се лизнал,и 3пат дека истекло.живи глупости се каам многу.ама па се плашев.Дали е можно да имам проблеми за деца ,понаака?
Два дена откако го испив апчето а немам никакви болки во стомакот ништо ништо едино првиот ден само што го испив чуствував подуеност, а дечко ми ми го фрлил упатството Сакам да прашам откако ќе го испиеш апчето после 5дена треба да добиеш безразлика дали си имала овој месец или .. ? И дали има потреба да се оди на гинеколог ? Зашто ме напна заедно да сме иделе.. Фала однапред
Девојки да ве прашам нешто. Сеуште сум немала односи, но следната недела ќе одиме со дечко ми на одмор па ете можеби ќе се деси нешто, па сакам да купам уште од тука апче за ден потоа за секој случај ( недај боже да ми треба) но многу ми е страв од бременост па што е сигурно, сигурно е Сакав да ве прашам колку пари е апчето, и дали мора рецепт ?! А, да , и нешто прочитав две апчиња.. Како оди тоа прво едното па другото?
Апчето се вика Норлево, чини 495 денари, и не е потребен рецепт. Не, не се две апчиња, едно малечко е, и се пие во рок од 72 часа после ризичен однос. Во првите 6 часа дејството е најголемо. Јас би ти препорачала да си купите кондом наместо апче за ден потоа.