Кондомот може и да се скине,не дај боже..мене ми се деси тоа и башка DUREX користевме..Па после морав да зимам Норлево..Најдобро е да срши надвор од тебе,да не ризикувате бидејќи и апцето не е баш ефтино ..
Да да, тоа секако, ние баш вчера паднавме на таа тема и на двајцата од тоа ни е најмногу страв, и баш поради тој страв и сакам да земам па нека остане ако треба Што викаат на нероден Петко капа му плетеме, уште ништо не се случило, но јас полека психички се спремам од кога веќе, и сум свесна за последиците, но тоа е тоа Сепак женски, фала ви на одговорите
24 JUNI MI DOJDE...koga mi zavrsi ment.imavme mala nezgoda so decko mi...se napiv norlevo vo prvite 12 casa, imav blago krvaranje 2 dena.....eve sega e 25 juli...mene uste mi nema dojdeno...znaci mi kasni.....obicni mi dovaga 2-3 dena unapred....???? dali sum bremena....ocajna sum...dali e mozno od apceto da mi kasni ???
2 дена откако ми помина добиеното имав односи, и кога пукна кондомот одма послем 6 саата го испив апчето
немој да се неврираш и да мислиш што како нели си испила апце значи заштитена си само оцекувај или ке добиеш порано или покасно од денот што требало да одбиеш
Луѓе добив, т.е не добив ама искрварив малце, и не беше чиста крв туку како последен ден кога ке треба више да ти помине.. се секирам уште, не би можела да бидам толку сигурна ама ај се надевам дека се ке биде во ред..
На 9ти овој месец имав незаштитен однос, меѓу тоа анален. Дечкото не сврши во мене ама има мала шанса да сврши на мене, па сепак после околу 16 часа се напив Норлево. Добив на 17ти( а претходно на 23ти) но траеше само три дена. Сега имам повремени болки во долниот дел на стомакот а и градите ги чувствувам малку тврди и болни.На што може да се должи ова, дали некој имал слично искуство?
Со девојка ми имавме незаштитен прекинат однос 2 часа по земање на Норлево пилула, девојка ми се чувстуваше добро и не чувствуваше отежнати симптоми на гадење. Дали ваквиот секс го прекинува дејствувањето на пилулата ?