Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    имаш тестови од 50денари па нагоре земи си некој поасален од 100 нагоре шур чек можеш и провери си точни се

2. samira789

samira789 Активен член

Се зачлени на:
    7 декември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ти благодарам :)

3. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    devojki molam za pomos ,go ispiv apceto eden cas po nasiot odnos na 1.12 denes e 8.12 ova utro imav malku no epten malku krvarenje moze da se kaze samo kako fleka dali e toa normalno posto posle vo tekot na toj den povtorno ne se sluci koj ima iskustvo so vakvo nesto ?????? blagodaram

4. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    тоа е несакано дејство на норлевото знаеш тоа е бомба од хормони и одма имаш дисбаланс во организмот на хормоните немај гајле за да си бидеш мирна после14 дена од односот направи си еден тест и чекај си циклус кој можеби ке ти дојде порано ,покасно или тоцно на датата

5. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    fala mnogu ti licno si imala li slicno vakvo iskustvo?

6. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    a dali nekoj znae posto mojava situacija e malku cudna apceto go ispiv na 1 ovoj mesec a sinoka imavme pak odnos no mislam deka namerno toj pak go napravi toa e sega ne znaev sto da pravam se napiv samo mikroginon iako mi bese ploden den sinoka ,utrovo prokrvariv malku i sega pak nema nisto .moeto prasanje vsusnost e dali ako go imam ispieno 7 dena odnapred apceto sprecuva ovoj mesec da nemam oplodenja jajce kletka ili posle sinokasniot odnos mozam da ostanam bremena iako go imam ispieno norlevo pred 7 dena posle prviot ne zastiten odnos ve molam za pomos :( fala

7. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    прво пишувај кирилица
    норлевото те штитело само на односот на 01 што ти бил а микрогинонот не ти врши работа само се глупираш така
    а што е проблемот со вас ?ако не знае он да си се пази па земи си ти контацепција не си играј играчки крајно неодговорно е ова што го правите ако не сте спремни да имате бебе тогаш бар заштитете се уствари ти заштити се оти денес си со него утре може не а кога ке сакаш деца ти ке си ги сносиш последиците не он

8. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    фала за одговорот јас порано ги користев микрогинон за контрацепција долго време така да се сметам за доста одговорна на оваа тема но еве мојот партнер не е таков ,а јас ги прекинав бидејки знам дека не е добро ако се користат предолг временски период.јас уствари сакав да знам дали синока од односот мозе да останам бремена а сабајлево прокрварив малку според мене не би требало оти матката се подготвила за крваренје а не за оплодуванје ама сепак сакав да ми дадете све мисленје фала

9. tanci1

tanci1 Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    3
    Добивввввввввв...најсреќна сум :)) Инаку 10 дена ми подрани и ужасно ме боли стомакот..

10. vercence

vercence Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    0
    ЗНАЧИ ДА ВИ ЈА ОБЈАСНАМ МОЈАТА СИТУАЦИЈА, ВО ПЕТОКОТ МИ ЗАВРШИ ЦИКЛУСОТ А ВО САБОТА НАВЕЧЕР ИМАВМЕ ОДНОС СО ДЕЧКО МИ И ТОЈ СВРШИ ВО МЕНЕ, ВЕДНАШ ПОТОА СИ ЛЕГНАВ И ЗАСПАВ. УТРЕДЕНТА СВАТИМЕ ШТО НАПРАВИВМЕ И СЕ НАПИВ НОРЛЕВО ВО РОК ОД 18 ЧАСА ОД ОДНОСОТ. ДАЛИ Е МОЖНО ДА ОСТАНАМ И ПОКРАЈ ТОА БРЕМЕНА И БИ САКАЛА ДА ВЕ ПРАШАМ ДАЛИ ОВА АПЧЕ ВЛИЈАЕ ВРЗ ПЛОДНОСТА, НЕ ДАЈ БОЖЕ УТРЕ САКАМ ДА ИМАМ ДЕЦА А НЕМОЖАМ
    ВЕ МОЛАМ ЗА ОДГОВОР

11. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Утредента сфативте што направивте? :^) Арно барем сте сфатиле.
    Не влијае на плодноста, нормално ако не се пие често.
    Сега чекај да добиеш, ако сакаш за сигурност направи тест 14 дена по односот.
    Шансите за бременост се мали.

12. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    а дали е нормално да имам главоболка и болха во градите од норвел или е онака фала

13. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    мислам дека не е тоа од норлевото

14. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    фала за брзиот одговор веке не знам стварно сто да мислам,пред некој ден имам мн мало крваренје потоа исцезна сега градите ми се осетливи а и овој месец сум поправена за 3 кг сто ке да е ова поима немам ,Eва какво ти е твоето искуство со норлево?

15. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Мене ме болеле градите и знам дека било од норлевото. Исто и половината ме болеше.
    Прочитај си го упатството ти пишува несакани последици.

16. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    гледав и по нет за нив ама не знам сто да мислам веке :(

17. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    a dali e normalno ova sto mi se slucuva ????ne mi dojde menstruacija no sekojdnevno imam nesto malku kako temno kafenkasta boja ne e mnogu , dali e mozno da e od apcinjata i da se sprema teloto za da mi dojde menstruacija ili koj znae sto e,imate li vakvo iskustvo ??? ve molam za sovet pozdrav

18. vercence

vercence Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    0
    Znaci piev Norlevo vo nedelata i sega vo sredata pocnav da pijam antibiotici zosto se razbolev. Dali ke vlijae ness i da ne si naapravam nekoi problemi
    Ve molam za odgovor

19. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Не влијаат антибиотиците на Норлево, само на контрацептивните пилули.

20. vercence

vercence Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    0
    a norlevoto sto e?