1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Колку кошта ова апче?

2. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    48.356
  3. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Ги има Норлево и ви кажав во аптеките на Деметра во Куманово. Е сега ако навистина имате мака, од било кој град и да сте ќе отидете до Куманово. :)

4. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Купете си залихи. Ова најдобронамерно. И памет во глава.
    Море имајте најпамет во глава бидејќи конзумацијата на вакви апчиња е екстремно штетна за организмот, во случај да се пијат 2, 3 во текот на една година. Научите се како претпазливо сексуално да уживате.

5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Е така, од залихи не боли глава, ама, доколку презервативот е правилно чуван, правилно поставен и искористен, нема да има проблем. :)

6. 95m96i97l98a

95m96i97l98a Активен член

Се зачлени на:
    5 март 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    2
    норлево!

Женски во неделата со дечко ми после 10 дена се видовме бидејќи беше на екскурзија и поради задоволството сфраи во мене утре дена по 13 часа од тоа испив норлево апче или "ден потоа" дали делува 100%?? Благодарам однпред :)

7. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482
    Ништо не е 100% сигурно,но се надевам се ке е ок :)

8. lady--12

lady--12 Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    девојки помогнете ми :(
    имав за прв пат однос но без заштита, МИСЛАМ дека не сврши во мене, се напив апче Норлево после 6 часа, немав престанато да крварам поради прв однос, но откако го испив апчето се засили крварењето (нормално но повеќе од претходно) и веќе 4 дена не престанува но одвреме навреме се намалува.

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    А дали некоја знае што е причината што повеќе нема норлево по аптеките? Сигурно има некоја причина не може туку да да не ги носат повеќе. :^)

10. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    На 11ти сега се напив норлево поради ризик со кинење на кондом и тоа половина час по односот, денес на 18ти имам малку крв помешана со вагинален исцедок, болку малку во стомакот и ми се гади од вчера така малку.. Ми е страв многу ПОМАГАЈТЕ :( :( :( :(

11. sonce10

sonce10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    116
    Можеби е дел од кампањата на владата да се раѓаат повеќе деца :P

На Angel4eeee, malecka91, UnknownLadyDi и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Ако се напијам после пола саат норлево како сега, а после недела дена ме боли стомак ко за добивање и вчера имав малку црвено што е,и ми се гадеше ..? Се преплашив! :(

13. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Еј луѓе, јас сум моментално Струга, и ај си реков да побарам по аптекиве , и најдов во една имаше уште 5-6 видов на полицата :lol:
    Така да јас си купив едно за сваки случај, јер никад се не зна. :D
    Во аптека "Положани", ако на некој му треба да си знае.

14. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Ако ги нема симптомите како што се болка во стомакот после употреба или капките крв, значи дека апчето не дејствувало? :^)

15. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Не, тоа може да се случи но немора да значи. Не е тоа показател дали дејсувувало или не. Јас кога го испив немав ни крф нит ме болеше стомак, па дејствуваше.

16. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Значи јас го испив во понеделникот, а во петокот добив и супер поминав. Ниту стомак ме болеше како што знае да ме боли. Е само крварењето беше малце по обилно. Треба да правам тест за бременост или нема потреба од тоа, со оглед на тоа дека во петокот веќе добив (и да напоменам дека ми дојде на точната дата, не ми закасни ниту ден)?

17. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    НЕМА потреба од тест,штом си добила,а и немора да имаш болки или пак да крвариш сепак кај секого е различно. ;)

18. M.K.18

M.K.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    Ве молам за помош, имам 17 години и сум сексуално активна околу 7 месеци веќе. Се до вчера секогаш сум имала односи со заштита (кондом), меѓутоа вчера имав без заштита, прво имавме орален секс, а потоа 3-4 секунди влезе во мене без кондом, и се тргна од мене и стави заштита и продолживме со кондом. Тој сврши после 20ина минути. Дали има шанси да забременам?
    П.С. Тој имаше и уринирано и се имаше истуширано пред тој однос. ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ :(

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    ^ Не си бремена, опушти се :)

20. M.K.18

M.K.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    многу сум загрижена, се каам што сакав да пробам без кондом. не можам скроз да се опуштам пошо иако не сврши во мене ми беше плоден ден вчера, т.е. тој најплодниот 14-тиот и сега читав за Норлеово што како, би можела да се напијам за секој случај, за превенција?