Ги има Норлево и ви кажав во аптеките на Деметра во Куманово. Е сега ако навистина имате мака, од било кој град и да сте ќе отидете до Куманово.
Купете си залихи. Ова најдобронамерно. И памет во глава. Море имајте најпамет во глава бидејќи конзумацијата на вакви апчиња е екстремно штетна за организмот, во случај да се пијат 2, 3 во текот на една година. Научите се како претпазливо сексуално да уживате.
Е така, од залихи не боли глава, ама, доколку презервативот е правилно чуван, правилно поставен и искористен, нема да има проблем.
норлево! Женски во неделата со дечко ми после 10 дена се видовме бидејќи беше на екскурзија и поради задоволството сфраи во мене утре дена по 13 часа од тоа испив норлево апче или "ден потоа" дали делува 100%?? Благодарам однпред
девојки помогнете ми имав за прв пат однос но без заштита, МИСЛАМ дека не сврши во мене, се напив апче Норлево после 6 часа, немав престанато да крварам поради прв однос, но откако го испив апчето се засили крварењето (нормално но повеќе од претходно) и веќе 4 дена не престанува но одвреме навреме се намалува.
А дали некоја знае што е причината што повеќе нема норлево по аптеките? Сигурно има некоја причина не може туку да да не ги носат повеќе.
На 11ти сега се напив норлево поради ризик со кинење на кондом и тоа половина час по односот, денес на 18ти имам малку крв помешана со вагинален исцедок, болку малку во стомакот и ми се гади од вчера така малку.. Ми е страв многу ПОМАГАЈТЕ
Ако се напијам после пола саат норлево како сега, а после недела дена ме боли стомак ко за добивање и вчера имав малку црвено што е,и ми се гадеше ..? Се преплашив!
Еј луѓе, јас сум моментално Струга, и ај си реков да побарам по аптекиве , и најдов во една имаше уште 5-6 видов на полицата Така да јас си купив едно за сваки случај, јер никад се не зна. Во аптека "Положани", ако на некој му треба да си знае.
Ако ги нема симптомите како што се болка во стомакот после употреба или капките крв, значи дека апчето не дејствувало?
Не, тоа може да се случи но немора да значи. Не е тоа показател дали дејсувувало или не. Јас кога го испив немав ни крф нит ме болеше стомак, па дејствуваше.
Значи јас го испив во понеделникот, а во петокот добив и супер поминав. Ниту стомак ме болеше како што знае да ме боли. Е само крварењето беше малце по обилно. Треба да правам тест за бременост или нема потреба од тоа, со оглед на тоа дека во петокот веќе добив (и да напоменам дека ми дојде на точната дата, не ми закасни ниту ден)?
НЕМА потреба од тест,штом си добила,а и немора да имаш болки или пак да крвариш сепак кај секого е различно.
Ве молам за помош, имам 17 години и сум сексуално активна околу 7 месеци веќе. Се до вчера секогаш сум имала односи со заштита (кондом), меѓутоа вчера имав без заштита, прво имавме орален секс, а потоа 3-4 секунди влезе во мене без кондом, и се тргна од мене и стави заштита и продолживме со кондом. Тој сврши после 20ина минути. Дали има шанси да забременам? П.С. Тој имаше и уринирано и се имаше истуширано пред тој однос. ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ
многу сум загрижена, се каам што сакав да пробам без кондом. не можам скроз да се опуштам пошо иако не сврши во мене ми беше плоден ден вчера, т.е. тој најплодниот 14-тиот и сега читав за Норлеово што како, би можела да се напијам за секој случај, за превенција?