1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.401
    Допаѓања:
    200.953
    Каква превенција, немој да пиеш хормони за џабе. Нема шанси за бременост штом не свршил во тебе, и нареден пат не играјте си со тоа. Кондом задолжително!!!

2. bojana95

bojana95 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    imam edno prashanje vcera ima odnos so decko mi i ni se skina kondomot e sego toj tvrdi deka ne svrshil no za skeoj slucaj se napiv apce...samo nemav nikakvo krvavenje samo malku mi se losheshe...dali apceto deluvalo?

3. bojana95

bojana95 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Zatoa shto rabotish vo apteka sakam da te prasham dali ako go ispijam apceto treba da krvaram ili neshto slicno...i ako ne se sluci takvo neshto dali znaci deka apceto ne deluvalo?

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    5.885
    Со рецепт се дават или (мислам на сите апчиња за ден потоа)

5. bojana95

bojana95 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    ne ne se so recepta barem jas vcera kupiv bez recepta vo edna apteka kaj univerzalna sala

6. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Не се, и јас во Зегин без рецепта го купив.

7. LittleBadGirl666

LittleBadGirl666 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    11
    девојкии ми треба помош после 10 часа од односот испив норлево ее сега менструацијата ми касни 3 дена, чувствувам блага осетливост во градите,иммам бело прање ии малку ме боли долниот дел на стомакот? дали е нормално тоа после апчето ... незнам што да правам, само се нервирам можно е и од тоа да ми доцни :( ве молам пишете

8. bojana95

bojana95 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    pa koga citav upatstvo mozno e od apceto da ti docni :)

9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Имав веќе пишано и јас лично за мене и други феминки, пролистајте малце.
    Може да касни од апчето, мене ми каснеше околу 5 дена..

10. Zagrizena21

Zagrizena21 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Zdravo! :D
    Sakam da ve prasam nesto, menstruacijata mi zavrsi pred 4 dena, ako se napijam apce sega dali pak ke dobijam ili ko dobijam koga ke mi bide vreme? Fala vi

11. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Па не си ни била ти у плодни денови ама сепак напиј се. Нема ништо да ти биде на менструацијата ке си ја имаш на време ко што ти било и порано,

12. Marta12345

Marta12345 Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    5
    Devojki pred 8 dena imav odnosi so decko mi se skina kondomot I vidov deka ima sperma vo mene. Kolku sto mozese istece a posle 3 casa se napiv norlevo (plodni denovi mi bea) sega me bloat mnogu gradite a I stomakot mi se poduvuva ponekogas. Dali e mozno da sum bremena I koga najrano mozam da napravam test??

13. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Знаци на бременост можеш да имаш дури после месец - месец ипол од плодните денови... Најрано тест можеш да направиш една недела откако ке ти задоцни менструацијата. Но штом си се напила толку скоро норлево, мислам дека немаш место за паника. :)

14. sonce10

sonce10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    116
    Без паника, штом си се напила апче ќе биде во ред, и не немораш да чекаш да ти доцни па да правиш тест, ќе купиш self clear во зегин, се прави после 8 дена од ризичниот однос, околу 180 денари

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Marta12345

Marta12345 Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    5
    Фала девојки но јас сеуште паничам затоа што круговите на градите ми се потемнети и осетливи а сум скоро недела ипол пред добивање, но се тешам со тоа што кажа Анистон дека симтомите се јавуваат после месец :)

16. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Искрено одкако го испив тоа апче последниве два месеци мислам дека циклусот ми се поремети. Имам некои чудни симптопми пред да добијам, а и забележувам дека крварењето ми е чудно. Во план сум да одам на гинеколог и се мислам дали да му кажам дека имам пиено Норлево. :?:

17. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.617
    Јас сум на мисла дали да испијам ... еве ја ситуацијата , не сврши во мене него од задникот ми се спусти надолу а на мене имав танга ама не знам беше после мокро долу , дали од мене дали од спермата не знам , ама се мислам дека имало шанси да дојде во допир , а од др страна не сакам за џабе да ги пијам штетни апчиња се ... да напоменам дека имавме само орален секс и петинг , меѓутоа свршувањето беше на ризично место...што мислите?

18. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Имаш 19 години и воопшто не си информирана значи.
    Мислам дека знаеш како се прави бебе, како прво немало ни пенетрација ниту па свршил внатре, а ти сакаш да се напиеш апче полно со хормони и тоа за ЏАБЕ.
    Не знам некоја што останала бремена од орален секс и петинг и уште апче да пие :| :|
    Апчево се пие во краен случај ако не сте сигурни дека прснало малку внатре или па целосно свршил ВО ТЕБЕ, а не на газот. |( Чувај го за ако вистински некогаш ти затреба, сега нема потреба.

19. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.617
    Ама проблемот е што се слизна надолу , а јас бев во танга и кога се пипнав имаше околу вагината сперма и затоа прашав , секако дека не сум помислила дека дека ако на газот ми свршел ке останам бремена , си прашав зашто беше на газот да ама прснало и надолу и затоа сум многу исплашена ...посебно зошто од денес ми почнуваат плодните денови

На Inna му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MilanoRedHead

MilanoRedHead Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    20
    Немој да пиеш да се труеш за џабе.Спремата има голем пат да помине додека да стигне за да оплоди. :!: :*
    П.С Лакримоса немој одма да пресудуваш дека ако имала деветнаесет,триесет,сто години дека не е информирана ако прашА.Затоа е форумот во состојба на дилема човек да се информира.

На LaraSolare му/ѝ се допаѓа ова.