Каква превенција, немој да пиеш хормони за џабе. Нема шанси за бременост штом не свршил во тебе, и нареден пат не играјте си со тоа. Кондом задолжително!!!
imam edno prashanje vcera ima odnos so decko mi i ni se skina kondomot e sego toj tvrdi deka ne svrshil no za skeoj slucaj se napiv apce...samo nemav nikakvo krvavenje samo malku mi se losheshe...dali apceto deluvalo?
Zatoa shto rabotish vo apteka sakam da te prasham dali ako go ispijam apceto treba da krvaram ili neshto slicno...i ako ne se sluci takvo neshto dali znaci deka apceto ne deluvalo?
девојкии ми треба помош после 10 часа од односот испив норлево ее сега менструацијата ми касни 3 дена, чувствувам блага осетливост во градите,иммам бело прање ии малку ме боли долниот дел на стомакот? дали е нормално тоа после апчето ... незнам што да правам, само се нервирам можно е и од тоа да ми доцни ве молам пишете
Имав веќе пишано и јас лично за мене и други феминки, пролистајте малце. Може да касни од апчето, мене ми каснеше околу 5 дена..
Zdravo! Sakam da ve prasam nesto, menstruacijata mi zavrsi pred 4 dena, ako se napijam apce sega dali pak ke dobijam ili ko dobijam koga ke mi bide vreme? Fala vi
Па не си ни била ти у плодни денови ама сепак напиј се. Нема ништо да ти биде на менструацијата ке си ја имаш на време ко што ти било и порано,
Devojki pred 8 dena imav odnosi so decko mi se skina kondomot I vidov deka ima sperma vo mene. Kolku sto mozese istece a posle 3 casa se napiv norlevo (plodni denovi mi bea) sega me bloat mnogu gradite a I stomakot mi se poduvuva ponekogas. Dali e mozno da sum bremena I koga najrano mozam da napravam test??
Знаци на бременост можеш да имаш дури после месец - месец ипол од плодните денови... Најрано тест можеш да направиш една недела откако ке ти задоцни менструацијата. Но штом си се напила толку скоро норлево, мислам дека немаш место за паника.
Без паника, штом си се напила апче ќе биде во ред, и не немораш да чекаш да ти доцни па да правиш тест, ќе купиш self clear во зегин, се прави после 8 дена од ризичниот однос, околу 180 денари
Фала девојки но јас сеуште паничам затоа што круговите на градите ми се потемнети и осетливи а сум скоро недела ипол пред добивање, но се тешам со тоа што кажа Анистон дека симтомите се јавуваат после месец
Искрено одкако го испив тоа апче последниве два месеци мислам дека циклусот ми се поремети. Имам некои чудни симптопми пред да добијам, а и забележувам дека крварењето ми е чудно. Во план сум да одам на гинеколог и се мислам дали да му кажам дека имам пиено Норлево.
Јас сум на мисла дали да испијам ... еве ја ситуацијата , не сврши во мене него од задникот ми се спусти надолу а на мене имав танга ама не знам беше после мокро долу , дали од мене дали од спермата не знам , ама се мислам дека имало шанси да дојде во допир , а од др страна не сакам за џабе да ги пијам штетни апчиња се ... да напоменам дека имавме само орален секс и петинг , меѓутоа свршувањето беше на ризично место...што мислите?
Имаш 19 години и воопшто не си информирана значи. Мислам дека знаеш како се прави бебе, како прво немало ни пенетрација ниту па свршил внатре, а ти сакаш да се напиеш апче полно со хормони и тоа за ЏАБЕ. Не знам некоја што останала бремена од орален секс и петинг и уште апче да пие Апчево се пие во краен случај ако не сте сигурни дека прснало малку внатре или па целосно свршил ВО ТЕБЕ, а не на газот. Чувај го за ако вистински некогаш ти затреба, сега нема потреба.
Ама проблемот е што се слизна надолу , а јас бев во танга и кога се пипнав имаше околу вагината сперма и затоа прашав , секако дека не сум помислила дека дека ако на газот ми свршел ке останам бремена , си прашав зашто беше на газот да ама прснало и надолу и затоа сум многу исплашена ...посебно зошто од денес ми почнуваат плодните денови
Немој да пиеш да се труеш за џабе.Спремата има голем пат да помине додека да стигне за да оплоди. П.С Лакримоса немој одма да пресудуваш дека ако имала деветнаесет,триесет,сто години дека не е информирана ако прашА.Затоа е форумот во состојба на дилема човек да се информира.