1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. devojka111

devojka111 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Ве молам за СОВЕТ ....со децкото имавме секс без кондом...ии почнавме да праиме рабпта ама онака ко загреванје и послем то онака надвор сврсе не ни бесе блиску до сврсванје кога бесе внатре.........прасането мие дали мози од тецноста она со е пред сврсванје да се забремени ......и 2о сати послем ова слуцка јас се напив од ова апцето за ден потоа оти матицниот ми реце дека ми се најплодни денови и се напив од нив цисто за да седам рајет ........со викате сум бремена нее со д апрамм ако се напив апце од ова антибејби со се ааа ве молам казееми несто ВЕ МОЛАМММ

На Marta12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.954
    Допаѓања:
    35.846
    Штом не свршил во тебе, нема шанси да си бремена.

3. devojka111

devojka111 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    благодарам многу summer g. а да те прасам кога да напрам тест кога е најдобро пак за да знам за не аман оти сега иц не сум спремна за вакви работии фала сепак позз

4. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Ајде не кревак одма паника,ем не свршил внатре,ем апче си се напила па и тест ке правиш... :|

5. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    совет советт.........ве молам.... тој не сврши во мене но пред тоо да се деси онака си праевме работа без заштита никаква и се тргна и по една минута продолживме хаха рачно се извнувам за муабетот ама така беше и си сврше надвор .......сака да прашам дали слуцано од предсемената тецност да не се деси нешто оти ми беа плодни денови тогаш ...ова дур праевме внатре ......и јас се уплашив и др ден се напив норлево и ете два дена нисто немам ни крваренеј само 3 сати од ко го испив норлевото имав гаденеј и сеа гога да цекам да ми дојди или д ане ми дојди или незнам сооо то се случи пред 3и пол дена а апцето е испиено пред 2и пол дена мози појке сеаа?има есто за паника или нее а пак се плашам си набив такви филмови да не сумм аманн нејакм сега нејкааамммм ......

6. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    совет советт.........ве молам.... тој не сврши во мене но пред тоо да се деси онака си праевме работа без заштита никаква и се тргна и по една минута продолживме хаха рачно се извнувам за муабетот ама така беше и си сврше надвор .......сака да прашам дали слуцано од предсемената тецност да не се деси нешто оти ми беа плодни денови тогаш ...ова дур праевме внатре ......и јас се уплашив и др ден се напив норлево и ете два дена нисто немам ни крваренеј само 3 сати од ко го испив норлевото имав гаденеј и сеа гога да цекам да ми дојди или д ане ми дојди или незнам сооо то се случи пред 3и пол дена а апцето е испиено пред 2и пол дена мози појке сеаа?има есто за паника или нее а пак се плашам си набив такви филмови да не сумм аманн нејакм сега нејкааамммм ......

7. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    5.885
    штом си се напила норлево мислам дека нема место за паника сепак внимавајте за понатаму...доколку не ви е дошло до правење бебенца ;)

8. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    дали ако се направи тест за бременост ,норлевото нема да влијае на тестот за показуванје на бременост или не оти има покачуванје на хормоните а тестојте работат на принцип на хормони аа или нема рска муабетот а?женски казувајте

9. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Значи како реакција на апчето ТРЕБА да имаш малце крв. Јас имам пиено два пати до сега и се ми се поремети. Добив два пати во месецот -.- Ама после тоа океј ќе си биде, се стабилизира се.

10. devojka111

devojka111 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    ете една недела од ко го испив апчето нито немам ни крв абе ич ич јас незнма со е ова вака ......да си напрам тест ама 7дена имат поминато а ?незнам оти ич ми нема дојдено ..мози не ни требло да го пијам апчето мози немало нисто а јас си искревав паники аман ..незнам незнам со да прам :(

11. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    послем 8 дена од односот направив тест за бременост од оние со казуваат послем 5ден од греската и испадна НЕГАТИВЕН арно ама од апцето усте нема нисто крваренеје а треба да ми дојди на 26-27 овај месец а сакам д аодам на гинеколог сеа со да прам пак абе ексик незнам со да мислам појке :(

12. marice313

marice313 Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    mislam deka toa apce se pie vo rok od 24h ako si go ispila togas vo red. se nadevam ke ti dojde pocekaj uste malku pa ke videima sto ke se sluci. P.S bidi strpeliva pozzzzz.....

13. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    da go ispiv na 19 saat od odnosot ..........da ke vidam ke cekam se toa e nema drugo ...pa i na kraj kraeva imam pa 7 godishna vrska pa ete taka treba da bidi pozz fala na odgovorot

14. schatzi7393

schatzi7393 Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здравоо, нова сум тука,па да ве прашам. Со дечко ми имавме односи завчера и не користевме заштита. Не сврши во мене ниту еднаш,но сепак се плашам од таа течност. Незнам дали да испијам апче за ден потоа..или да почекам до 29 кога треба да ми дојде..Ве молам за помош..? :*

15. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    и мене истот ми се слуци ..па се напи апче послем 19 сати од односост од пусто страв па и најплодни ми беа деновите тогас ...и ете усте ми нема дојдено или нетреба дда ми иди незнам а тест направив 8 дена послем односост од оние сто казуваат послем 5 дена од оодносот и ми испадна негативен а и мене треба да ми дојди кај 25-27 и сеа ке си чекам ....ако сакас написе ама видиси плодни неплодни денови и размислиси позззззз
    и плус мене од таја течноста предсемена со е аманн ...и јас се упласив од тоа па сознам си реков амн да не е ама знам дека ретко фајак од тоа ептенн реткооо многу ретко и апче се напив за да бидам посмирена ама дури не видам црвеноо нема да сум рајат позз

16. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    послем 8 дена од односот направив тест за бременост од оние со казуваат послем 5ден од греската и испадна НЕГАТИВЕН арно ама од апцето усте нема нисто крваренеје а треба да ми дојди на 26-27 овај месец а сакам д аодам на гинеколог сеа со да прам пак абе ексик незнам со да мислам појке :(

17. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    ЗНАЧИ СЕ ЗБУДАЛЕВ !!!!!!!! оф ич не сум стрплива ич паники 30000 ме фајкат

18. schatzi7393

schatzi7393 Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Da se napiv i ke cekame sea,drugo ne ni preostanuva. I jas mnou sum isplasena no,druarka mi 2 odini vekje do decko i imaat odnosi bez zastita i dossea im se nema sluceno vaka..a jas si velam sto baksuz ke sum ako e od 3 pat. (zatoa sto neodamna pocnav). Sea koa o ispiv posmirena sum, a decko mi uste pred toa velse da se smiram..sea nemozam da docekam da mi dojde..Najsrekjna ke sum..ajde ke cekame i ke vidime. Inaku srekjno i na tebe. :*
    Decko mi veli deka ne veruva deka sum,no pusta taa psiha..me jade..Mislam deka e sme do tolku baksuzi ..:*

19. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    lele ко јас да се читам самата .....и мене од психата многу ме мава ,само паники прам ама ај па да нее како мози цоек рајет да е ко се работи за бебе .....ама ке цекаме дајбозе да ни дојди дајбозе ...памет за друг пат.викат апчињата се ефикасни многуу ако се испијат во првите 24 часа ....зато др пат целосна заштитаа 10000% заштита нема играчки ......исто така и моја другарка долги години одат па нистоо а нон стоп без заштита ама етее за секој мози д аму се згреси позз
    ;)

20. lovelyone888

lovelyone888 Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    luge sakam da prasam....imav odnosi so decko mi no toj ne svrsi vnatre tuku nadvor vrz moeto telo no potece nadolu... dali imma potreba da pijam norlevo, vsusnost dali voopsto postoi nekoja verojatnost da ostanam bremena a da ne mi e svrseno vnatre tuku nadvor,no nesto da se "liznalo" ??!? ve molam za pomos!!!