1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Девојки да ве прашам нешто.. Синоќа имав однос со дечко ми,ама направи беља,е сега работата е што денеска треба да добијам а после сакам да се напијам такво апче (прв пат ќе ми биде),дали смеам ако случајно до после добијам да се напијам ако имам добиено,ќе има некаков проблем или не? Фала ви многу однапред..

2. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    5.885
    Цццц ..
    нема потреба од апчиња штом не свршил во тебе...ако се останувало така бремени до сега сите пензија за деца ќе зимаа.... поздрав

3. lovelyone888

lovelyone888 Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    da ama zaso podece nadolu nakaj otvorot pa vvelam da ne ima nesto liznato vnatre

4. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.307
    Допаѓања:
    41.468
    Нема, тие не си го наоѓаат патот сами до јајниците.

5. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    И уште нешто ме интересира.. Како реагира апчето после тоа,има гадење,вртоглавици и сл ?

6. srna1234

srna1234 Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    МИ ДОЈДЕЕ ....ОФФФ КОЛКУ МИ ОЛЕСНААААА !! АМАН СЕ ОТЕПАВ ОД НЕРВИРАНЈЕ ...ПОЗ ФЕМИНКИИ

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Девојки во неделата се напив норлево и еве 3 дена ми касни,бидејќи требаше да добијам во неделата пред тој ден направивме беља и во неделата се напив.. Стално касни или можно е да има некаков проблем?

8. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Ти касни поради апчето,бидејќи тоа е хормонско апче па така ти се пореметува целиот организам не само менструацијата..а како што си пишала ти си знаела дека ке ти дојде во недела па зошто воопшто си пиела норлево,немало потреба ;)

9. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Не ми дојде во неделата цел ден чекав,и вечерта се напив зашто обично никогаш не ми касни,па за секој случај се напив.. Фала ти многу :)

10. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Во Мај месец го пиев апчево и после една недела ми дојде. Од тогаш редовно ми доаѓа, но во последно време имам некои чудни симптоми. Можно е апчево да не дејствувало и да сум бремена и да ми доаѓа секој месец или мене психата мислејќи на тоа ме пореметува? :D Инаку пред 2-3 недели бев на гинеколог, ако е имало нешто сиг ќе е видел докторот, но тој ништо не кажа.

11. Vikiliks

Vikiliks Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    32
    Имам и јас едно прашање..Имам односи долго време..Со дечко ми сме заедно 7 години,,после толку време направивме грешка за прв пат но бев исплашена зошто сеуште не сум спремна за дете и се напив норлево..апчето го испив 9 10 сати после односот..помина цел ден..имам болку во долниот дел од стомакот..како симптоми за добивање ама сеуште не добив...Според васиот калкулатор плодни денови ми беа од 20 до 25 сега ова ми се случи 3 4 дена пред добивање??позз и ви благодарам од напред

12. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.478

И сега колку време сте заедно?!

13. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    И јас го пиев апчето 3-4 дена пред да ми започне циклусот. Немав некои посебни симптоми и еве одтогаш ми доаѓа секој месец редовно. Па валјда апчето делувало :D

14. Vikiliks

Vikiliks Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    32
    7 ипол години...ама еве веке два дена кај што го испив апчето (9 сати после односот)а сеуште немам добиено???

15. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Ова не е апче за одложување на циклусот, туку спречува да се оплоди јајце клетката. Инаку мене ми дојде точно на денот, што значи дека не мора да ти дојде 2-3 дена одкако си го испила апчето.

16. Vikiliks

Vikiliks Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    32
    да знам..и јас го испив 9 сати после односот бидејќи знам дека направивме грешка:) значи не мора да знацит дека требаше да добијам одма ..туку како шо ми идет редовно :)

17. jovana.stojanovska

jovana.stojanovska Активен член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    mi treba pomos...jas samo sto go ispiv no sepaak se plasam na toa kako deluva prvpat mi e.. help!!!

18. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Во упатството можеш да прочиташ за можни несакани дејства и како делува. Инаку јас кога го испив не почуствувам ама баш ништо. Бидејќи не бев спиена цела ноќ, одкако го испив апчево си легнав. Секој организам различно го поднесува апчето. Во претходни постови прочитав дека некои имале болка во долнио дел на стомакот или пак слабо крварење, што не значи дека мора и кај тебе да се случи. Позз :)

19. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Девојки да ве прашам нешто.. Пред некое време се напив норлево,ама дента кога требаше да добијам,но јас не добив и се напив,од кога се напив после 6 дена ми дојде менструацијата и еве пред 7-8 дена ми заврши,ама проблемот е што завчера јас пак прокрварев и еве веќе 3 ден ми е,дали е можно од апчето да е,да се пореметило нешто или од нешто друго ми е?

20. wizardess

wizardess Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    46
    Девојки, ми треба вашето мислење.
    Го испив апчето норлево и го добив циклусот на точниот датум на кој и го очекував. Проблемот е што траеше само два дена, а никогаш до сега не бил пократок од 5-6 денови. Количеството не беше обилно, но се случи да има две големи (колку орев) топчиња згрутчена крв. Дали имам причина да се грижам?