вчера имав незаштитен однос, тој вели дека не свршил во мене ама јас почувствував нешо прв плоден ден ми е и ми е многу страв... да се напијам ли норлево и би имало ли ефект со оглед на тоа дека ке бидат поминати повеке од 30 часа?
Штом не свршил не свршил, норлевото не е како бомбона па да го пиете зошто сте почувствувале нешто. Не пиј туку така бе. Од воздух нема да останете трудни.
Се сложувам со бубаче Не е шала девојки пиењето на норлево Сте се научила, оп незаштитен иднос, оп... трк по Норлево А знаете ли дека еднаш до два пати годишно МАКСИМУМ се земаат тие ? Изначитајте се литература прво добро па после земајте нешто на своја рака, зошто може да си направите некои последици, зошто сепак тие предизвикуваат принудно крварење. Па и кога се впуштате во незаштитен однос, треба да бидете и спремни на ризикот од забременување, иако некои со години се мачат и не можат да забременат. Но сепак, подобра опција е да, норлево од абортус.
абе добро сеа прашав за совет, не мора одма лекции никад не сум пиела норлево затоа прашав, а за простудирање на литературата за употреба-простудирано е, ама мене ми врие под нозеве. Сфаќам сама си напраив ама нема назад сеа тоа е
Јас не ти препорачувам да пиеш, штом ти вика дека не свршил верувај му, јас така направив глупост пред неколку месеца, не сврши во мене ама се плашев од предсемената течност, и испив едно потоа двапати во месец ми дојде мензис и тоа вториот пат пиев кафетин и ме скина стомакот ,така да не,штом е сигурен не зимај
Прочитај во упатството, мислам пишуваше дека можно е да дојде до крварење. Најдобро посети си гинеколог. Јас немав некои посебни појави одкако го испив, но секој организам е различен.
ми потече кафеаво нешо, нема шанси да добив сеа пошо ми заврши претходната недела од стрес или нешо сосем трето ми се дешава
Штом си во плодни денови, знае да се случи и тоа. Штом немаш ништо веќе не се грижи толку, јас помислив баш крварење затоа ме зачуди.
Здраво јас сум нова тука Сакам да ве прашам дали воопшто ви има каснето и колку дена/недели после земање на апчето за ден потоа ? Фала
Минатата недела имав незаштитен однос со дечко ми ( 2-3 дена после завршена менструација ) и наредниот ден се напив апче за ден потоа затоа што не бевме сигурни. Поминаа 6 дена од тогаш и денес приметив кафен исцедок а сега е период на овулација како што пресметав. Дали има шанси за бременост или е нормално да се деси тоа после земање на апчето?
DzakSa напиша: ..Norlevo...okolu 500den vo sekoja apteka..kazi samo anti bebe pilula Во аптека коа ќе идам треба да ги барам под името анти бебе пилула така ли?
Благодарам longoriae.. Има врска дали пред јадење или после јадење ќе се напијам.. Страв ми е никогаш досега не сум ни помислила на тоа не пак да го направам. Али ете се случи. Се надевам нема да има последици.