ај размислете малку логички и ти и другарка ти како може да остане бремена кога не е скината???? нормално дека не е бремена,испила апче а незнае ни таа оти го пиела,боже мили,таа мисли норлевото витамини се па ај,трчај веднаш по норлево а нема поима од последиците. позз од мене .
:roll: :roll: ОМГ! Неможе, какви прашања за 26 годишна девојка. Немој не ме радуј. Како можете невини да останете бремени бе??? На научниците им отварате купишта работа? А сигурна сум дека имаш 16 години. А за една 16 годишна е нормална ствар да се драпа. Абе од балон во форма на сперма се затруднува, не па од драпање. Јадни сперматозоиди што се не мора да поминат.
vsusnost imam 14 godini i ne mi davase da napravam profil ako ne namestev na postaro od 18 godini. a samo me interesirase i sakav da si prasam, sepak fala ti na "iskrenosta".
sega se sluci drugarkata sto vi zborev da dobie po vtor pat no krvta da i e svetlo rozeva, apceto go ispi pred 6 nedeli togas posle 5 dena dobi, a sega pak dobi no krvta i e cudna, rozeva i ima bolki slicni na bremenost i na menstruacija. mozno li e da e trudna? mala sum ama me sakam da znam nekoi raboti.
па на твои 14 години штом знаеш какви се болките во брменост би требало да знаеш дали другарка ти е трудна или не.
Аиии бог да чува, на 14 години па уште невина пиела Норлево?? Само не ми е јасно кој од дома ѝ дал 500 денари, или евентуално дечко ѝ ако е постар. Абе уште нерегулирани хормоните си правите проблеми и се труете бе цццц. Невина, на 14 години апче за ден потоа. Мислам дека да ми е ќерка и да дознаам вакво нешто ќе ја помодрам од мавање, уште еднаш да не ѝ текне ни на името на апчето. Јас на 14 години прва менструација добив и сеуште немав се немав ни бацено. Еве што им прави интернетов на децата, инаку од каде би знаеле за Норлево. Форуми не се за 14-годишни.
леле девојче извини вака ама ја жалам мајкати со вакво дете. Глупости тропате. Не ни знаете што пиете ни какви последици има. Леле мори мајко ми се "згади" темава више.
СО тоа, знаете со тоа ја допирал Дева Марија. Не, не можам пиела од на жими мајка апче Кажи и на другарка ти, да не се грижи бремена е и право во рајот ќе оди. Без гајле, блажена е.
prasanje za norlevo sakam da prasam dali ako dobijam otkako ke go ispijam apceto postoi ushte nekakov rizik
jas ne sum se napila, cisto informativno prasav ne mora odma da me napagjate. spomnav deka imam 14 godini i deka ne ni mi padnalo na pamet da praam nesto takvo, a sakav da prasam zatoa sto me interesira da si znam za vo idnina da znam sto pravam
drugarkata mi kaza deka toa se vika prekum jas ne sum dovolno informirana sto i kako. sakam da naucam nekoi raboti sega za da vnimavam i da ne pravam gluposti. ne mora odma da me napagate site
sum procitala (iako ne sum sigurna dali e vistina) deka moze da se ostane bremen i dodeka e devojce nevino. moze da nastane oploduvane iako e devojce nevino po pat na vestacko oploduvane...ti spomnav SAMO PROCITAV nemoj odma da me napagjas. kako sto kazav, jas ne se razbiram vo toa
Спојлер Ама вај д фак некоја невина би се оплодила по вештачки пат (epic facepalm). Мејкс ноу сенс. Две работи ќе те подучам јас. 1. Прочитај правила на форумот, не пишувај мислења едно по друго. 2. Не земај пример од другарка ти, без пардон ќе морам да пишам дека е тотален идиот. Не влегувај во односи неинформирано како неа. Знаеш како се зачнува ? Се надевам ќе се информираш навремено. Почни да си поактивна на Биологија (срамота е средно ќе/ се запишиш/a), научи ја половата анатомија на мажите и жените.
Е само уште ова фалеше, невини да почнат вештачки да се оплодуваат. Што знаеш, можеби и таква мода ќе измислат, доколку читаат за еластични химени како бебето ги „кинело“ тек на породувањето, па ќе помислат така треба сите. :geek: Секс пред раѓање дете, никако. Прилично сум сигурна дека не знаеш што е вештачко оплодување, инаку немаше ни да го спомнеш. Затоа што нема зашто да се штитиш од вештачкото оплодување, кога тоа е нешто што се прави свесно и со намера, никој нема да ти рече рашири нозете да ти шприцнам малце сперма во вагината. Ова ме потсети во една друга тема една феминка кога напиша дека постоело природно одложување на менструацијата, а тоа било бременост. Е ај сеа, што да правиме ние кога децава од мали се интересираат за работи што не треба и ги сфаќаат погрешно. Да ти дадам јас еден совет, не се замарај сега со тоа како ќе си постапувала кога ќе почнеш со односи, тогаш ќе знаеш самата, се надевам. Но не ако почнеш во скоро време. Уживај во детството додека можеш и најдете си други теми на муабет со другарките, соодветни за вашата возраст. Ако таа прави нешто што ти сеуште не правиш, не значи дека треба да ја распрашуваш и да учиш од неа, не значи дека со тоа што го прави е попаметна и поискусна, напротив. Ќе дознаеш се кога ќе дојде време, тоа не ти бега, за разлика од детството.
кај го отворив форумов кај се запустив.....се изначитав...Ч(((((((((((( значи мојата мака е следна - имавме однос со дечко ми (прв пат) користевме и кондом, се си беше супер и кога сврши и излезе од мене кондомот заглави и тој се испаничи да не излегла и сперма во мене... ме испаничи и мене и ми купи норлево, го испив (немаше ни 3 саати откако го испив) ама сега најдов дека не делувало на подебелки жени, ќе си пукнам готовоооооооооооо има некоја искуство???