Немој без потреба да го пиеш апчето, сметам дека навистина немаш потреба од Норлево штом си толку блиску до добивање.
Место да си ја лупаш главата и да му ја мислиш, заштита користете. Кондом ти е една опција, ама ако ептен сакате без неа, тогаш ти земи пиј контрацептивни апчиња. Знаете за норлево, а не за како да се заштитите.
штотуку имав секс без заштита но ете се деси се занесивме премногу и пушти.Незнам што да правам сега ке правам 17 г. а не сакам да останам бремена,додека не е касно ве молам кажете ми цена на ден потоа апчињата ,и дали да побарам план Б или да речам ден потоа? ако имате други совети ве молам кажете
не дојдов за негативни одговори,ако можеш да ми помогнеш во моентов и да ми кажеш колку е цена од прилика на апчињата добро би било
Норлевото е околу 600 ден. Немојте да судите пред време некогаш ако некој праша за норлеовото. Јас имам дешавка која верувајте не ја ни помислувам нити посакувам. Користевме кондом и пукна...пшто да правам??? Кој е крив тука?? Јас - тој?? Кој....... Отиде дечкото во аптека купи норлево... иако него му олесна, јас верувајте и до ден денес имам мори за тоа сепак немој да судите пред време
blagodaram na poddrskata,problemot e sto bev da kupam ,no mi baraat recepta,neznam sto da pravam bez moite da razberat za kratko vreme 17 pravam..i samata bev svesna i za zastita koristevme i pred to mnogu pati,ne ni bese prv pat isto taka bez zastita,no ovaj pat ednostavno se desi,imam uste den da se potrudam da kupam norlevo,sabajle ke pobarame vo poveke apteki..ako imate idea kako da zemam recepta slobodno spodelete
оди побарај во друга аптека, мислам дека не бараат сите рецепти и доколку некоја бара рецепта кажи и каков е случајот дека ти е хитно замоли ја да ти даде без рецепта и нареден пат памет у глава место да се нервирате сега и да лупате глава дали ке биде или нема да биде, мирно ке спиете и ке си уживате сепак имаш само 17 години...размислете за нааредниот однос каков ке ви биде.
Види во Зегин таму даваат без рецепта мислам.Доколку не,побарај низ повеќе аптеки некаде даваат некаде не.Околу 500 денари е
На минатата страница има пишувано за тоа,прелистај.Инаку може,да.Доколку си во плодни денови и доколку настане оплодување на јајце клетката додека да се напиеш апче може да останеш бремена.
Ако веќе го испила после 72 часа или во последна минута се сетила да го испие, можно е да не делува и да остани бремена. Барем така прочитав.
Апчето е испиено после 12 часа и 5 дена пројдено од овулацијата, мислите дека има некакви шанси да не делува апчето ?
На 21 овој месец имав ризичен сексуален однос а норлево пиев 14 часа подоцна. Тој ден имав болки во стомакот и вртоглавици. Овие денови имам големи болки во стомакот како да треба да добијам а треба на 10 фебруари. дали тоа е нормално или нешто друго се случув
Да ама не ми е дојдено само овие неколку дена имам болки во долниот дел од стомакот па дали е тоа нормално?
Devojki ispiv norlevo 17 casa po odnosot, dva dena po toa mi beshe poduen stomakot, pred dva dena trebashe da mi dojde no seushte nema nishto, dali ima shansa da sum bremena, inaku rizicniot odnos mi beshe vo plodni denovi :/// Vi blagodaram
ooh..i jas ispiv 17 casa po odnosot,no dobiv 1 den pred vreme iako mnogu panicev deka nema da dobijam,se nadevam ke dobies..pocekaj uste nekoj den ..rizicno e toa sto imase odnos vo plodni denovi :/