1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Апче за ден потоа

Дискусија во 'Бременост' започната од Barbie.Girl, 30 март 2010.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.878
    Допаѓања:
    81.142
    Немој без потреба да го пиеш апчето, сметам дека навистина немаш потреба од Норлево штом си толку блиску до добивање.

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Уф,одлучив да не го пијам се надевам дека ќе добијам :whew:

3. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Место да си ја лупаш главата и да му ја мислиш, заштита користете. Кондом ти е една опција, ама ако ептен сакате без неа, тогаш ти земи пиј контрацептивни апчиња. Знаете за норлево, а не за како да се заштитите.

4. Lara532862

Lara532862 Нов член

Се зачлени на:
    29 декември 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    штотуку имав секс без заштита но ете се деси се занесивме премногу и пушти.Незнам што да правам сега ке правам 17 г. а не сакам да останам бремена,додека не е касно ве молам кажете ми цена на ден потоа апчињата ,и дали да побарам план Б или да речам ден потоа? ако имате други совети ве молам кажете :sweat::sweat:

5. Lara532862

Lara532862 Нов член

Се зачлени на:
    29 декември 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    не дојдов за негативни одговори,ако можеш да ми помогнеш во моентов и да ми кажеш колку е цена од прилика на апчињата добро би било

6. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Норлевото е околу 600 ден.
    Немојте да судите пред време некогаш ако некој праша за норлеовото. Јас имам дешавка која верувајте не ја ни помислувам нити посакувам. Користевме кондом и пукна...пшто да правам??? Кој е крив тука?? Јас - тој?? Кој.......
    Отиде дечкото во аптека купи норлево... иако него му олесна, јас верувајте и до ден денес имам мори за тоа

сепак немој да судите пред време

На Lara532862 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lara532862

Lara532862 Нов член

Се зачлени на:
    29 декември 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    blagodaram na poddrskata,problemot e sto bev da kupam ,no mi baraat recepta,neznam sto da pravam bez moite da razberat za kratko vreme 17 pravam..i samata bev svesna i za zastita koristevme i pred to mnogu pati,ne ni bese prv pat isto taka bez zastita,no ovaj pat ednostavno se desi,imam uste den da se potrudam da kupam norlevo,sabajle ke pobarame vo poveke apteki..ako imate idea kako da zemam recepta slobodno spodelete

8. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    оди побарај во друга аптека, мислам дека не бараат сите рецепти и доколку некоја бара рецепта кажи и каков е случајот дека ти е хитно замоли ја да ти даде без рецепта и нареден пат памет у глава место да се нервирате сега и да лупате глава дали ке биде или нема да биде, мирно ке спиете и ке си уживате сепак имаш само 17 години...размислете за нааредниот однос каков ке ви биде.

На Lara532862 и ...adri19 им се допаѓа ова.
  9. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Види во Зегин таму даваат без рецепта мислам.Доколку не,побарај низ повеќе аптеки некаде даваат некаде не.Околу 500 денари е :)

На Lara532862 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. S.Marijaaa

S.Marijaaa Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Ме интересира дали има некоја што испила Норлево апче и потоа останала бремена ?

11. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Како мислиш потоа? Да не и делува?

12. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    На минатата страница има пишувано за тоа,прелистај.Инаку може,да.Доколку си во плодни денови и доколку настане оплодување на јајце клетката додека да се напиеш апче може да останеш бремена.

13. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.765
    Допаѓања:
    32.873
    Ако веќе го испила после 72 часа или во последна минута се сетила да го испие, можно е да не делува и да остани бремена. Барем така прочитав.

14. S.Marijaaa

S.Marijaaa Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Апчето е испиено после 12 часа и 5 дена пројдено од овулацијата, мислите дека има некакви шанси да не делува апчето ?

15. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Ќе делува, не паничи.

16. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.403
    На 21 овој месец имав ризичен сексуален однос а норлево пиев 14 часа подоцна. Тој ден имав болки во стомакот и вртоглавици. Овие денови имам големи болки во стомакот како да треба да добијам а треба на 10 фебруари. дали тоа е нормално или нешто друго се случув

17. Sunflowers

Sunflowers Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    128
    Нормално е да добиеш и порано, апчето е хормонско и може да ти го поремети циклусот.

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.403
    Да ама не ми е дојдено само овие неколку дена имам болки во долниот дел од стомакот па дали е тоа нормално?

19. kaja001

kaja001 Активен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    3
    Devojki ispiv norlevo 17 casa po odnosot, dva dena po toa mi beshe poduen stomakot, pred dva dena trebashe da mi dojde no seushte nema nishto, dali ima shansa da sum bremena, inaku rizicniot odnos mi beshe vo plodni denovi :/// Vi blagodaram

20. Lara532862

Lara532862 Нов член

Се зачлени на:
    29 декември 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    ooh..i jas ispiv 17 casa po odnosot,no dobiv 1 den pred vreme iako mnogu panicev deka nema da dobijam,se nadevam ke dobies..pocekaj uste nekoj den ..rizicno e toa sto imase odnos vo plodni denovi :/