Veke napraviv test I mi izleze pozitiven...ne mozam DA veruvam, se custvuvam ocajno :// fala vo sekoj slucaj
Не очајувај за се има решение. Смири се малку, разговарај со дечкото и одлуката понатаму е ваша, ако не си малолетна.
Се ќе си дојде на ред, првичниот шок е страшен. Штом не си малолетна одлуката е на вас двајцата. Со среќа.
Имавме однос на 23ти јануари, кондомот се искина, апчето го испив после 12часа. Ми беа неплодни денови и требаше да ми дојде на 29ти јануари. Ми дојде тачно на 29ти и ми траеше 3 дена(обично ми трае 4, па некогаш и 5). Дали има некакви шанси да сум бремена ?
Можно ли е да останам бремена ако дечко ми сврши во кондомот, после тоа само се забриша површно и по околу 2 саата имавме друга партија која ја почнавме без кондом оти заборавивме да ставиме , ама после ни текна, ставивме и сврши во него. Треба ли да се напијам апче за ден потоа ??
Јас го испив апчето после една седмица ми дојде, една недела пред циклус и толку.. нели треба пак да ми дојде на датумот што обично имав? Ми касни 1 недела...
Цела тема е за апчево, а ти упаѓаш со ваκво пρашање.Tолκу ве мρзи да читате? И апчињава не се бонбони, за сите што пρашуваат дали може да останат бρемени аκо свρшил па не се избρишал па паκ сте имале сеκс, да може, ама тоа се случува многу многу ρетκо, не е таκа лесно да останес бρемена κаκо што велат, не е плуκни-залепи.Јас имам сеκс без κондом повеќе од 4 год. со дечκо ми сме заедно долго и свесни сме деκа може да се случи ова, но сигуρни сме и спρемни дс се спρавиме аκо се случи пρедвρеме и досега не се случило ништо, апче пиев само едаш поρади пуκнат κондом.Јас си имам ρедовна менстρуација и уρедни ρезултати сеκогаш на пап тестови, муабетот ми е деκа аκо не сте сигуρни и спρемни за последици техниκата да го извади не е за вас.Κоρистете заштита за да не пиете апче, не е игρачκа, хоρмони се во пρашање.
Не треба повторно да ти дојде на датумот. Значи веќе си добила за тој месец, само порано, поради апчето.
Здраво девојки сакам да ве прашам во јануари испив норлево сега овој месец требаше да ми дојде на 03 ти Февруари дали е можно од апчето да ми касни ?
На кој датум си добила од апчето? Треба да рачунаш од тој датум, затоа што апчето изместува циклус, исто така хормони пореметува и може два три месеци да ти е пореметен циклусот, да ти касни или да ти подранува
@despi95 мислам до 75 часа имаше дејство, ама во упатството најубаво ти пишува. @Faline опушти се ќе добиеш.
Девојки итно ми е.Со дечко ми имавме анален секс и сврши во кондом,но откако сврши го извади кондомот и ме допре на вагината.Дали мислите дека треба да пијам апче,какви последици може да имам,со оглед на тоа дека имам 19 години,а сеуште не сум имала регуларни односи (вагинални)